Havemøbler i nonwood

Havemøbler er en essentiel del af enhver have, når de varme sommermåneder nærmer sig. Hvis du, ligesom så mange andre danskere, ønsker at udnytte din have eller dit terrasseområde mest muligt, så køb vores nonwood-havemøbler. Se udvalget her på siden, og få gode råd til vedligeholdelse. 

Pryd din terrasse med nonwood-havemøbler 

Mangler dit udeareal nogle havemøbler? Så find dem på Bilka.dk. Vi har et stærkt udvalg af både havemøbelsæt og separate dele, alt efter dit behov. Du kan altså starte fra bunden og skabe en ny stil, eller du kan tilføje elementer til dit eksisterende setup på terrassen. I vores udvalg finder du blandt andet: 

  • Runde og firkantede have- og caféborde 

  • Havestole med teak look eller sort belægning 

  • Havemøbelsæt til to, fire eller seks personer 

  • Loungesæt til hygge og afslapning 

Havemøbler i nonwood kræver kun en våd klud for at tørre overfladerne, hvis der er kommet skidt og snavs på. Er det svært at få af, kan du sagtens blande mild sæbe i vandet uden at beskadige materialerne. 

 

Hvad er nonwood?  

Nonwood er et materiale, som er kendt for at efterligne træ og bambus i både udseende og følelse. I virkeligheden er det dog plast. Nonwood har den store fordel, at det næsten er vedligeholdelsesfrit, og så er det robust, holdbart og designet til at modstå det skiftende vejr i Danmark. Nonwood er altså perfekt til havemøbler, som skal stå ude i flere eller alle årets sæsoner. Når du vælger havemøbler i nonwood, får du et produkt, der kombinerer skønheden i naturlige materialer med styrken og holdbarheden af syntetiske materialer.  

 

Er nonwood-havemøbler ikke lige din stil? 

Tag også et kig på vores udvalg af havemøbelsæt i træ eller havemøbler i durafit, hvis du leder efter et andet udtryk på din terrasse. Og hvis du ønsker at tilføje flere praktiske eller hyggelige elementer til dit udeareal, så udforsk vores solsenge og hyndebokse.  

Vi er dit hypermarked – med alt hvad du skal bruge. Når du bestiller dine produkter online, så får du både hurtig levering og ubegrænset returret.