Havemøbel nyheder 2024

Indret haven, terrassen eller altanen med alle de nyeste havemøbler fra 2024. Gå på opdagelse i vores udvalg af havemøbel nyheder, og skab et hyggeligt område udenfor med plads til hygge og afslapning med familie og venner.

Populære havemøbel serier

Hvide havemøbler

Skab hygge på terrassen eller i haven med klassiske hvide havemøbler af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke hvide havemøbler og find dine favoritter i dag. Ubegrænset returret!

Mangler du møbler til altanen eller terrassen?

Inspiration til indretning

FAQ: Ofte stillede spørgsmål til havemøbler

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Gå på opdagelse i vores udvalg af:

  • Havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser og stilarter.
  • Loungemøbler, der giver plads til ægte udendørs afslapning.
  • Cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse.
  • Bord-bænkesæt, som er en praktisk klassiker.
  • Solsenge, der giver dig mulighed for at kunne ligge ude og slappe af.

 

Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler? Så kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af former og farver. Find de produkter der passer bedst til din have og dine behov.

 

Havemøbler med fokus på komfort og kvalitet

Vores sortiment af moderne havemøbler kommer i en super lækker kvalitet, hvor komfort er i højsædet. Herudover går vi op i et stilrent design. Er du for eksempel vild med den minimalistiske og nordiske stil, kan du sagtens indføre looket i haven eller på din terrasse.

Med vores havemøbler får du de stramme linjer og det velkendte, nordiske DNA, der let kan gå i spænd med den danske natur. Klik dig rundt på siden for at finde dine havemøbler, så du er sikret masser af sommerstemning på terrassen.

 

 

Masser af sommerstemning med havemøbler

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæden ved at spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta' plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlings mad og drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

 

Vælg de rigtige havemøbler

Når du skal vælge dine ude møbler til haven, er det en god idé at gøre sig et par overvejelser inden. Det er fx vigtigt at overveje, hvor meget plads du har til dine havemøbler.

Har du en stor terrasse, kan det være en god idé at købe et større havemøbelsæt, hvor der er plads til familien og eventuelle gæster. Du kan også opdele din terrasse i flere zoner med forskellige typer af havemøbler.

Har du derimod en altan, kan det være en fordel at vælge et cafésæt, så pladsen på altanen ikke bliver for trang. Hvis du har en større altan med mere plads, kan du vælge havemøbler med et rundt bord, så du kan udnytte pladsen bedre.

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge til dit uderum? I denne guide kan du læse meget mere om de forskellige materialer, så du kan vælge havemøbler, der passer til dig og dine behov.

Et havemøbel er ikke bare et havemøbel

Det er også vigtigt at huske, at et havemøbel ikke bare er et havemøbel. Der findes et hav af forskellige havemøbler i forskellige materialer. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvordan du gerne vil indrette din terrasse eller altan, før du vælger havemøbler.

Du kan fx overveje, hvilket look du gerne vil have i dit uderum og hvilken atmosfære, du gerne vil skabe. Et havemøbelsæt i hvid skaber et let og elegant look, mens loungemøbler skaber en afslappet og hyggelig atmosfære.

Når du skal vælge møbler til haven, kan du selv præge indretningen med hynder i flotte farver og farverige blomster og planter, der skaber den helt rette stemning på terrassen eller altanen.

 

Havemøbler i forskellige materialer og stilarter

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så tag et kig på vores havemøbler i nonwood, polyrattan og plast. Er du mere til det klassiske look, så er vores udendørs møbler i træ sikkert noget for dig. Se de forskellige materialer her:

  • Nonwood er havemøbler i vedligeholdelsesnemme plastmaterialer, som i strukturen minder om træ.
  • Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold, og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse.
  • Desuden finder du også flotte og klassiske havemøbler i træ, som med garanti vil skabe den helt rette sommerstemning i haven.

 

Når det kommer til stilen, har vi mange lækre havemøbelserier at vælge i blandt. Nogle af de mest populære serier er Kerteminde serienVILA serien og Mood serien, som er havemøbler til dig, der vil kræse om din terrasse.

Find de rigtige havehynder

Leder du efter havehynder til dine nye havemøbler? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke havehynder der passer til dine havemøbler. De findes i et væld af farver, så du kan skabe dit helt eget look på terrassen eller altanen.

Tilbehør til havemøblerne

Fuldend stilen og øg komforten med det helt rigtige tilbehør til havemøblerne og terrassen. På Bilka.dk finder du blandt andet et stort udvalg af bløde havehynder, så du kan sidde behageligt samt en parasol eller parasolfod, så du kan nyde en pause fra solens skarpe stråler.

Det er også en god idé at anskaffe sig et havemøbelovertræk, hvis dine havemøbler ikke står overdækket, da det utilregnelige danske vejr kræver god beskyttelse af dine havemøbler.