Alt hvad du skal bruge til diverse byggeprojekter
Alt hvad du skal bruge til diverse byggeprojekter

Byggemarked

På Bilka.dk finder du alt, hvad du har brug for til gør-det-selv projektet. Hvad enten du søger byggematerialer eller råd og vejledning til at føre dit projekt ud i livet.

Se alle produkter

Find alt til byggeprojektet i Bilkas online byggemarked

På Bilka Byggemarked kan du finde alt i byggematerialer, VVS, vinduer og døre, trailere, hytter og alt hvad du ellers står og mangler til dig og gør-det-selv projektet. Du kan desuden finde kyndig vejledning til de projekter, du står overfor. Er byggeprojektet i haven, kan du finde alt fra grillhytter og saunaer til belægningssten og fliser. Omhandler projektet i stedet huset, kan du finde alt til maling, udskiftning af vinduer og døre og meget mere.

Leder du i stedet efter udstyr til haven som drivhuse eller grill? Så kan du finde alt dette i vores store have-univers.

 

Værktøj til ethvert byggeprojekt

På Bilka byggemarked finder du et stort udvalg af alt slags værktøj til ethvert projekt, som du kunne have derhjemme. Se f.eks.

  • Elværktøj
  • Håndværktøj
  • Trykluft- og gasværktøj
  • Rørværktøj

 

Derudover finder du alt indenfor søm og skruer og andet tilbehør til dit værktøj. Første skridt mod at blive en kyndig gør-det-selv mand eller kvinde må nemlig være det rette værktøj. Har du dit eget værksted, kan du desuden finde alt udstyr hertil indenfor værkstedinventar i Bilka byggemarked. Heriblandt finder du også belysning til værkstedet, så du kan arbejde efter mørket falder på, eller du blot har brug for ekstra skarpt lys til dit arbejde.

 

Skal du renovere dit hjem?

Står du overfor en renovering af dit hjem, har vi dét, du skal bruge i vores sortiment. Skal du for eksempel renoverer eller forny dit køkken eller badeværelse, så har vi et stort udvalg af VVS-artikler som armaturer, badeværelsesmøbler, bruseartikler og meget mere.

Trænger hjemmet blot til at blive piftet op, kan en omgang maling gøre en stor forskel. Vi har blandt andet et stort udvalg indenfor:

 

Er det i stedet haven, der trænger til en overhaling, kan et nyt hegn eller nye belægningssten og fliser gøre en stor forskel.