Dørklokker

En dørklokke er en god løsning til hjemmet, så du er opmærksom på, hvis du har gæster ved døren. Det er ofte nemmere at høre en ringeklokke, end når folk banker på døren. De fleste dørklokker er nemme at montere, og du kan selv vælge, hvor de skal sidde.

Byd gæsterne velkommen med en dørklokke

Med en dørklokke kan dine gæster nemt gøre opmærksom på, at de står og venter ved døren. Det smarte ved en ringeklokke er, at du nemt kan høre den, hvis du bor i et stort hus. Ofte kan du skrue op og ned for lydstyrken, så du er sikker på, at du altid kan høre, hvis nogen ringer på.

Med nogle dørklokker kan du selv bestemme, hvordan de skal ringe. Vil du have den klassiske ”ding dong” eller vil du have en lille melodi? Det er en god idé at vælge en tone, du godt kan lide, så du ikke bliver træt af at høre den.

 

Gør det nemt med en trådløs ringeklokke

En trådløs ringeklokke består ofte af et ringetryk og en modtager. Når en trådløs dørklokke skal sættes op, er der ingen ledninger. Du skal blot koble ringetrykket og modtageren sammen og montere ringetrykket. Ringetrykket opsættes normalt med et klæbestykke, så det er nemt for dig.

Herefter kan du placere modtageren et sted, hvor du kan høre ringeklokken. Du skal være opmærksom på rækkevidden, så du ikke placerer modtageren for langt væk fra ringetrykket. Hvis din bolig er meget stor, kan du sætte flere modtagere op, så tonen kan høres fra flere rum.

Der findes også helt almindelige dørklokker, der ikke er trådløse og derfor har ledning. Dog bruger de fleste batterier og er uden ledninger, da det er nemt for dig at sætte den op og skifte den ud, hvis dørklokken trænger til en udskiftning.

 

Find en ringeklokke på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du dørklokker til din bolig. De findes i forskellige former, farver og modeller, så du kan finde en, der passer til dit hjem. Husk at holde øje med batteriniveauet på ringeklokken, så du ikke går glip af uventede gæster eller en pakke.