Alarmer og sikkerhed

På Bilka.dk finder du et bredt sortiment inden for diverse former for sikkerhed og alarmer. Vælg mellem tyverialarm, røgalarm, overvågningskamera eller panikalarmer og optimer din sikkerhed med overvågningskameraer og alarmer til hele hjemmet.

Føl dig tryg i dit eget hjem

Her på siden finder du alt i alarmer. Vi har både tyverialarmer, røgalarmer og overvågningskameraer. Alarmerne gør hverdagen tryggere for dig, både når du er hjemme, og når du er væk hjemmefra. Alarmerne er lette at bruge, og du bemærker dem ikke meget i hverdagen, hvor det hurtigt bliver en rutine at slå tyverialarmen til, før du haster ud ad døren.

Er der ét sted, du bør kunne føle dig absolut tryg, så er det i dit eget hjem. Desværre findes der mennesker, der ikke kan kende forskel på dit og mit, og det lægger hurtigt en dæmper på hyggen, hvis du oplever indbrud i dit hjem. Det samme gør sig gældende, hvis der opstår brand i dit hus. For mange handler det ikke så meget om, at der bliver stjålet ejendele af høj økonomisk værdi, eller at TV'et ødelægges i flammerne fra en brand.

Det handler snarere om, at man kan risikere at miste ejendele med høj affektionsværdi – eksempelvis billeder på en computer eller arvestykker som smykker eller porcelæn, ligesom at en brand hurtigt kan forvolde personskader eller tab af menneskeliv.

Derfor anbefaler vi alle at investere i en række af gode alarmer til hjemmet, der virker forebyggende, og som kan sikre hurtig assistance, hvis uheldet er ude, og nogen forsøger at bryde ind i dit hjem, eller der opstår brand i din bolig.