Elartikler

Her på siden finder du elartikler til den almindelige husholdning. Vores sortiment af elartikler består af alt fra stikdåser, dørklokker, forlænger ledning, dobbelt stik og meget mere.

Stort udvalg af elartikler

Vores udvalg af elartikler indenfor belysning er stort og bredt, så der altid er lige det, du leder efter. Mangel på lys i et rum kan være en kæmpe gene i hverdagen, da det gør det svært at orientere sig eller finde sine ting, når der er mørkt.

Her på Bilka.dk kan du finde alt fra LED-spot til dekorative pærer, og så er der naturligvis også et stort udvalg af tilbehør hertil såsom stikdåser, sikringer, afbrydere og meget mere. Det gør det nemt og overskueligt for dig at købe ind til ny belysning, fordi du finder det hele på ét og samme sted. På Bilka.dk får du:

  • Mange forskellige belysningsløsninger at vælge imellem
  • Høj kvalitet og stilrent design, der passer ind i dit hjem
  • Mulighed for at være praktisk og købe belysning og tilbehør i samme ombæring

Udvalget indeholder også andet udstyr såsom afbrydere, vægbeslag til ophængning, ledninger, fatninger og tænd/sluk-ure. For vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!

Praktiske elartikler til hjemmet

Selvom du ikke er håndværker eller mener, du har forstand på strøm og elartikler, så er der alligevel ting, som du godt selv kan stå for i hjemmet. Vores stikdåser og forlænger ledninger fås både med og uden jord udtag. Vi har også stikdåser med og uden ledning. Se også udvalget af smarte og praktiske powercubes. De er velegnet til direkte tilslutning til stikkontakt. En powercube med fx 2 USB udtag er designet til at oplade din smartphone, tablet eller andre mobile enheder. Skal du sætte lamper op eller har behov for mere længde på dine ledninger, så har vi ruller med ledning på fx. 10 og 25 meter.

At sætte en ny lampe op, at skifte pære eller sikring og at bruge en forlængerledning er simple ting, som alle selv kan stå for derhjemme. Og det er netop elartikler til disse opgaver, som du finder her på siden.

Når du skal købe din nye belysning, er der en god idé at vælge LED-lyskilder. Der er mange fordele ved LED, bl.a. er det op til 80 % mere energisparende end gløde- og halogenpærer. Derudover er LED-pærer meget mere holdbare, og du vil ikke opleve, at pæren sprænger i tide og utide. Selve belysningen er også i høj kvalitet, da den bl.a. ikke flimrer, og slutteligt kan hele 97 % af komponenterne genbruges.

Køb din nye belysning i dag

Når du har fundet den eller de elartikler, som kan hjælpe dig på vej til det praktiske arbejde i hjemmet, som du skal have lavet, kan du nemt bestille det hjem her fra siden. Så slipper du for at stå i kø i butikkerne, men kan roligt læne dig tilbage, mens alle dine elartikler er på vej til dig. Og da vi har Danmarks største vareudvalg, kan du nemt finde alt dit udstyr på Bilka.dk.