Vådrumsmaling

Vådrumsmalingen skal først og fremmest være vandafvisende, så den forhindrer væksten af skimmel og mug. Det gælder uanset, om det er køkkenet eller badet. Find effektiv vådrumsmaling, der opfylder alle kravene, her på Bilka.dk. Her kan du vælge imellem forskellige farver og glanstrin.

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

Få et holdbart resultat med maling til vådrum

Det kan virke fristende at male vådrum med almindeligt maling, for udadtil ligner de to slags jo hinanden på en prik. Efter kort tid vil du dog kunne se, at almindelig maling ikke kan klare at blive udsat for fugt. Når du skal male et vådrum, sættes der store krav til malingen. Vådrumsmaling er nemlig vandtæt og ekstra slidstærkt, så det kan holde til at blive udsat for vand, fugt og hyppig aftørring.

  • Giver et holdbart og smukt resultat
  • Fås i forskellige farver og glans
  • Modvirker overfladeskimmel

 

Maling til vådrum er udviklet til at være særligt stærkt og modstandsdygtigt, og det er derfor alfa og omega, at du vælger en våsrumsmaling, når du skal male på badeværelset eller i køkkenet. Malingen fungerer nemlig som en vandafvisende hinde på væggen, så vandet ikke trænger ind gennem malingen og ind i væggen og laver vandskader. 

 

Nyt badeværelse på en billig måde

Badeværelset er det absolut dyreste rum i hele huset at renovere, og derfor kræver det ofte et stort lån eller opsparing at få lavet nyt badeværelse. I stedet for at renovere rummet, kan du let og billigt shine dit badeværelse op ved at give det en omgang maling til vådrum.

Maling til vådrum kan også bruges til at shine køkkenet op. Begge rum bliver udsat for vand, stænk, fugt og damp, og det er derfor vigtigt, at væggene er malet med kvalitetsmaling til vådrum. Ligesom andet maling, kan du påføre det på væggene med en pensel eller malerrulle.

Inden du maler med vådrumsmalingen, skal du sikre dig, at underlaget er forberedt korrekt. Det skal være tørt og fast, og fri for støv og skidt, så du sikrer dig, at malingen ikke falder af.

Når du køber malingen, skal du tage stilling til, hvilken glans, du ønsker. Jo højere glans, malingen har, jo mere blank vil den være. Nogle er vilde med, at overflade skinner, mens andre bedre kan lide et mat udtryk, og her er det op til dig at vælge ud fra din egen smag.

 

Køb vådrumsmaling online på Bilka.dk

Du kan nemt og bekvemt bestille maling til vådrum hos Bilka.dk. Det giver dig ro til at tage stilling til, hvilken glans og hvor meget maling, du har brug for. Mangler du derudover andet malerudstyr finder du også det, kan du med fordel købe det med i samme bestilling. Køb vådrumsmalingen i dag – vi leverer hurtigt og direkte hjem til dig.