Luftrensere

Med en luftrenser kan du skabe et godt indeklima i din bolig. Vælg imellem flere forskellige modeller afhængig af størrelsen på det rum, hvori din nye luftrenser skal placeres. Find en smart luftfrisker i vores udvalg nedenfor og bestil den i dag.

Bedre luft med en luftrenser

De fleste af os elsker at hygge med stearinlys. Selvom det er hyggeligt med levende lys, er det faktisk en stor synder, når vi taler om luftkvalitet. Der er faktisk mange ting, der påvirker luftkvaliteten. Luften i dit hjem påvirkes bl.a. af:

  • Trafik
  • Støv
  • Pollen
  • Husdyr


Derudover kan madlavning og elektriske apparater også påvirke luftkvaliteten i dit hjem. Derfor kan du bruge en luftrenser til at optimere boligens luftkvalitet. En luftfrisker kan opsamle forskellige små partikler som f.eks. støv og røg, der kan genere og give dårligt indeklima.

Det er vigtigt at påpege, at en luftrenser ikke erstatter almindelig og hyppig udluftning i din bolig. Det er vigtigt, at du også skaber gennemtræk og luftcirkulation dagligt, så du får ny og frisk luft ind i hjemmet. Du skal derfor se en luftfrisker som et supplement til den daglige udluftning.

 

Har du brug for en luftrenser i din bolig?

Hvis du føler, at du har brug for en luftrenser i din bolig, findes der flere modeller at vælge imellem. Der findes specielt lydsvage luftrensere til soverum, så luftrenseren ikke generer dig om natten. Til opholdsrum kan du vælge større luftrensere eller placere flere i et rum.

Derudover findes der også luftfriskere, hvor du kan tilføje et aromaolie, så du får fornøjelsen af et velduftende hjem. Nogle luftrensere kan også styres via en app, så du kan tænde dem, når du ikke er hjemme. Husk at skifte filteret i din luftrenser løbende for optimal effekt.

 

Køb en luftfrisker på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et udvalg af forskellige luftrensere til din bolig. Luftrenserne i vores sortiment har forskellige funktioner, så du kan vælge den model, der lever op til dine behov. Klik din nye luftrenser hjem i dag og kom i gang med rensning af luften.