Optimer indeklimaet med en luftrenser

Med en luftrenser kan du sikre et godt indeklima i boligen hjemme hos dig. Vælg mellem flere forskellige modeller afhængig af størrelsen på det rum, hvori luftrenseren skal placeres.

Alle fortjener ren luft. Hvordan er luftkvaliteten i din bolig?

De fleste af os elsker at hygge med stearinlys, som er en stor synder, når vi taler om luftkvalitet. Luften i dit hjem tilføres en uendelig strøm af forurening fra trafikken, støv, pollen og partikler fra husdyr. Luften forurenes også af madlavning og alle vores elektriske apparater.

Selv de materialer boligen er bygget af afgiver skadelige partikler til indeklimaet. Luftfriskeren opsamler de forskellige små partikler som eksempelvis støv, røg og bakterier, der kan genere. Særligt velegnede til eksempelvis husstøvmideallergikere.

En effektiv luftrenser fra f.eks. Wood's holder luften ren, sund og fri for bilos – det giver bedre trivsel og livskvalitet. Der findes specielt lydsvage luftrensere til soverum. Til opholdsrum kan du vælge mellem større luftrensere, som også kan udstyres med et kulfilter. Kulfiltret fjerner også røg og dårlig lugt. Eller vælg en effektiv luftrenser som samtidig affugter rummet – de nye hybrid maskiner fra Wood's.