Se alle drivhuse og tilbehør til haven
Se alle drivhuse og tilbehør til haven

Drivhuse

Indret din have med et drivhus og nyd både det æstetiske udtryk, som et drivhus kan bibringe, og de lækre råvarer, du kan dyrke heri. Du finder et stort udvalg af forskellige typer af drivhuse på Bilka.dk.

Drivhus typer
Vælg drivhus efter materiale
Vælg drivhus efter størrelse

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til drivhuse

Vælg drivhuset til din have

På Bilka.dk finder du et væld af forskellige typer af drivhuse, der indbyder til masser af hyggeligt arbejde og samvær i haven. Hvad end du er på udkig efter et vægdrivhus, der ikke fylder for meget i havens rum eller et stort orangeri, der netop kan kombinere drivhusets brug med familiesamvær – så finder du det her.

  • Find det drivhus, der passer til din have
  • Få gode råd til hvordan du skaber de bedste vækstforhold
  • Husk tilbehøret til drivhuset – find det på Bilka.dk

 

Når du skal vælge hvilket drivhus, der passer til din have og dit behov, er det vigtigt at overveje materiale, størrelse og type. Foruden ruderne i drivhuset, der enten er lavet af glas eller polycarbonat, skal du overveje, om drivhusets ramme skal være af aluminium eller træ. Aluminium er stort set vedligeholdelsesfrit, imens træ skal males eller oliebehandles. Når du vælger drivhus, skal det både passe ind rent æstetisk og praktisk i din have.

 

Drivhuse for enhver smag

Havesæsonen står for døren og mange haveejere er på udkig efter flotte og brugbare drivhuse. Med det rette drivhus kan du give planter og grøntsager de bedste vækstbetingelser og få glæde af lækre danske råvarer. Sæsonen for de danske drivhuse starter tidligt på året med dyrkning af radisser og salat samt senere hen smagsfulde krydderurter, agurker og peberfrugter. Efterårsmånederne byder på plantning af eksempelvis jordbærplanter og såning af sommerblomster, som kan overvintre i drivhuset. Du kan med andre ord få glæde af drivhuset året rundt.

Har du ivrige, grønne fingre, eller er du måske knapt så erfaren hobbygartner? Få masser af gode råd til at vælge det rigtige drivhus og få desuden inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af planterne i drivhuset.

 

Køb dit nye drivhus på Bilka.dk

Skal du ud og investere i et nyt drivhus til haven, så er Bilka.dk et godt sted at starte. Sortimentet indeholder modeller og typer til enhver smag og have. Du finder et væld af drivhuse i forskellige varianter og materialer – og er du i tvivl om, hvilket drivhus du skal vælge, så har vi lave en guide der hjælper med valg af drivhus. Blandt vores udvalg af drivhuse finder du både drivhuse med glas- og polycarbonatruder, ligesom du også kan vælge mellem drivhuse med alu-, grønlakerede- og sortlakerede profiler. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af drivhuse og du er klar til en spændende sommer i haven.