Alt til badeværelset på Bilka.dk
Alt til badeværelset på Bilka.dk

Alt til badeværelset

Står du overfor at skulle renovere eller forny dit badeværelse? På Bilka.dk finder du et stort udvalg af produkter til badeværelset og inspiration til indretningen.

Se alle produkter

10 tips til indretning af et lille badeværelse

Skal du indrette eller renovere et lille badeværelse? Få 10 tips til, hvordan du med få kvadratmeter skaber luksus og velvære, der samtidig er praktisk, funktionelt og illusionen af rummeligt. 

HVILKEN HÅNDKLÆDE KVALITET SKAL JEG VÆLGE?

Læs mere om de forskellige kvaliteter og egenskaber på vores håndklædeserier via guiden her, så du er sikret den bedste kvalitet. 

Badeværelset - Et af hjemmets vigtigste rum

Dit badeværelse er et af hjemmets vigtigste rum. Mange af dine daglige rutiner foregår på badeværelset, og derfor bruger man også meget tid derude. Når man står op, er det første, mange gør, at gå ud på badeværelset og gøre sig klar til dagen. Inden man går i seng, er det sidste, man gør, at gøre sig klar på badeværelset. Derfor er det rigtig vigtigt, at du har et badeværelse, hvor du har det dejligt.

 

Design et badeværelse, hvor det er rart at opholde sig

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse. Der er mange forskellige måder at indrette et badeværelse på, som gør, at du har lyst til at være der, og at din dag starter godt derude. Et badeværelse indeholder så mange forskellige elementer, at du har et væld af muligheder for at designe det, så det passer til din stil.

Derfor har vi på Bilka.dk et stort udvalg af badeværelsestilbehør, som badeforhæng, pedalspande og bademåtter. Det er en god måde at få noget farvespil ind i dit badeværelse, og som er nem at udskifte, hvis du bliver træt af farverne. Du kan i den forbindelse også vælge nogle flotte håndklæder.

Men design ligger i mere end badeværelsestilbehøret. Hvilke badeværelsesmøbler du vælger, har også stor betydning. Vælg et badmiljø, som passer til din personlige stil. Men det har også stor betydning, om du vælger en brusekabine eller brusevæg eller et badekar.

Nu om dage er alle beslutninger en designbeslutning. Selv hvilket toilet, armatur eller bruseartikel, du vælger. Nogle af disse ting er forholdsvis nemme at skifte. F.eks. kan du nemt selv finde et nyt badmiljø, hvis du bliver træt af det gamle, mens et toilet er sværere at udskifte og kræver en autoriseret VVS'er. Tænk derfor over sammenhængen i dit badeværelse.
 

Renovering af badeværelset

Står du overfor en renovation af dit badeværelse, kan du finde et stort udvalg af VVS produkter til dit renoveringsprojekt. Find alt indenfor:

 

Husk, at nogle renoveringsopgaver kun må udføres af en autoriseret VVS'er.

Find også inspiration til dit køkken, dagligstue, kontor, soveværelse og meget mere på Bilka.dk.