Køb udendørsmaling på Bilka.dk
Køb udendørsmaling på Bilka.dk

Udendørs maling

Du finder alt i udendørsmaling her i vores store udvalg på Bilka.dk – uanset om du er på udkig efter træ- og rustbeskyttelse eller maling til facade eller sokkel. Vælg imellem flere forskellige typer, farver og mængder.

Kategorier

Mal dit træværk

Lige meget hvilken overflade du skal male, er det vigtigt, at du vælger den rigtige maling. Her på siden kan du finde vores udvalg af træ- og metalmaling, så du kan give dine ude-projekter et flot finish. Vælg den maling der passer til din overflade, så du får det bedste resultat.

Mærker

Frisk hjemmet op

Sæt farve på din hverdag og frisk hele hjemmet op. Med vores udvalg af indendørs maling har du mulighed for at finde et hav af fantastiske farver, som kan give hjemmet nyt liv. Du kan finde den farve der passer bedst og vi tilbyder en helt farvepalette af fantastiske nuancer, så du kan vælge den der passer til dit rum.

Find maling til dit næste projekt

Maling er det bedste redskab til nemt at give et rum eller hus et nyt pust. Med få midler kan du let trylle looket i et rum om med et nyt og lækkert udtryk. Uanset om det er facaden, væggen, fliserne eller panelerne, som trænger til en tur, kan du finde et bredt udvalg af forskellige maling online på Bilka.dk.

Pas på ydersiden med udendørs maling

Rigtig mange af os bruger mange penge og tid på at indrette og opdatere huset indeni. Især om vinteren kan det være fristende at koncentrere sig om de varme stuer. På Bilka.dk har vi også et stort udvalg af produkter til ydersiden af huset og til haven, så du let og hurtigt kan give huset og træværket en kærlig hånd.

  • Træbeskyttelse giver dit træ modstandskraft over for vejr og vind, så det kan holde sig pænt hele vinteren
  • Facade- og sokkelmaling giver dig muligheden for at friske facaden eller soklen op eller give den en helt ny farve.
  • Rustbeskyttelse bruges for at beskytte metal og metalforstærkede overflader mod fugt, så der ikke opstår rust.

 

Når du vælger de rigtige produkter, får du en længere levetid og en overflade, der fremstår flot i længere tid. Det betyder, at en behandling kan holde i lang tid, så der går flere år imellem, at du skal svinge penslen igen. Givet du gør det rigtigt og grundigt første gang. Om du skal male udendørs eller behandle dit træværk, så finder du det, du skal bruge på Bilka.dk.

 

Udendørs maling og behandling af dine murer og træværk

Når ydersiden bliver lidt trist at se på, kan det virke som et større projekt, og derfor ét af dem du er tilbøjelig til at udskyde. Men gør du det i tide og på den rigtige måde, kan du spare både tid, penge og ærgrelser.

På Bilka.dk vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det rigtigt. Derfor har vi lavet en guide til overfladebehandling af træ, som kan hjælpe dig i gang.

På Bilka.dk finder du desuden alt, hvad du skal bruge af maleudstyr og træpleje, der giver dig de bedste værktøjer og hjælper dig til at forberede træværket og give et endnu flottere resultat.

Når det kommer til opfriskning eller farveskift på facaden eller soklen, er det en del lettere at gå til. Udendørsmaling er specielt fremstillet til at være holdbart og robust, så dit udendørs murværk forbliver smukt længe efter påføringen. Maling udendørs kræver heller ikke de store værktøjer.

 

Du får det hele på Bilka.dk

Når du handler hos Bilka.dk vil vi gerne skabe en god oplevelse for hele familien. Derfor er det vores fornemmeste opgave at have alt det, du skal bruge.