Maling til hus og facade
Maling til hus og facade

Maling og træbeskyttelse

Trænger huset eller stakittet til en omgang maling? Uanset om du skal male en enkelt væg, et større rum eller et stakit, så har vi et stort sortiment af maling.

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

Malerpensler

En maler pensel er helt uundværlig til dit maleprojekt. Derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af pensler i mange størrelser og former, samt forskellige penselsæt. Uanset om du er på udkig efter en bred, flad pensel eller en lille rund model, så kan du finde det på denne side.
Mærker

Giv hjemmet et nyt pust med maling

Maling er det bedste redskab til nemt at give et rum eller hus et nyt pust. Med få midler kan du let trylle looket i et rum om med et nyt og lækkert udtryk. Om det er facaden, væggen, fliserne eller panelerne, som trænger til en tur, kan maling være vejen frem.

  • Shiner nemt et rum op
  • Fås i mange farver og med forskellig glans
  • En billig måde at give gammelt et nyt udtryk

 

Der findes meget forskelligt maling. For at være sikker på, at du køber den helt rigtige, skal du vide, hvilket underlag du skal male på. Der er stor forskel på, om det er maling til et vådrum, på metal, træ eller en husfacade. Når du kender materialet, kan du nemt finde den rigtige maling at påføre.

 

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget maling du skal bruge. Start med at måle op, hvor mange kvadratmeter, du skal male. Herefter kan du se på hvert enkel malingbøtte, hvor mange kvadratmeter indholdet rækker til. Du kan dog som tommelfingerregel gå ud af fra, at der går en liter maling til ca. otte til ti kvadratmeter.

Herudover skal du også vide, hvor meget glans, du ønsker i malingen. Jo mere glans, jo mere blank overflade vil du opnå. Glans siger noget om, hvor mange procent lak, der er i malingen. En maling med en glans 5 er derfor en meget mat maling, hvorimod en maling med glans 80 er meget blank. Som udgangspunkt er en glans 5 til 10 ideel til stue, gang og værelser.

Maleruller, malerpensler og andet malerudstyr, så som malertape, er uundværligt udstyr, når du skal male. Hvis du skal male store flader og gerne vil gøre det hurtigt og effektivt, kan sprøjtepistoler være vejen frem.

 

Køb maling online på Bilka.dk

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af maling, som sikrer dig et godt og solidt resultat. Der er både blanke og matte malinger. Der er også maling specielt beregnet til sprøjtepistoler. Endelig er der også maling til forskellige overflader – f.eks. metal og træ – så alle dine behov kan dækkes.

Husk, at du altid har ubegrænset returret, Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!