Badmiljøer

Har du et badeværelse med få eller store kvadratmeter? Med det store udvalg af badmiljøer på Bilka.dk har du mulighed for selv at sammensætte dit badeværelsesinteriør ud fra, hvad du har af behov.

Få et praktisk og pænt bademiljø

Når du skal indrette dit bad med skabe og skuffer, er der to nøgleord, som du bør arbejde ud fra: Praktisk og pænt. Et badeværelse skal være funktionelt, og du skal kunne komme til dagligdagstingene nemt og bekvemt. Samtidig skal det være pæne flader, greb og farver, så du kan få et badeværelse, der afspejler din smag.

  • Mange muligheder for kombinationer
  • Sæt sammen efter, hvad der passer ind
  • Nemt at vedligeholde

 

Med det store udvalg af badmiljøer på Bilka.dk har du mulighed for selv at sammensætte ud fra, hvad du har af behov. Har du et meget lille badeværelse, kræver det måske blot et underskab, men har du mange kvadratmeter er det værd at udnytte pladsen med skabe også.

 

Frisk det gamle badeværelse nemt op

Det behøver ikke at være så besværligt at friske et gammelt badeværelse op. Mange bliver overrasket over, hvor meget det gør ved rummet, at badmiljøet bliver udskiftet. I samme omgang kan det være fornuftigt at male med vådrumsmaling, hvilket også er nem måde at shine rummet op på.

Når du skal købe nyt badmiljø, skal du først og fremmest gøre dig det klart, hvad du har af behov. Leder du efter et lille underskab, et stort underskab og måske også væghængte eller stående skabe? Skabe er oplagte til at opbevare ting som håndklæder, toiletpapir og rengøringsmidler i.

Andre ting som make-up, cremer, shampoo og tandbørster bruges ofte hver dag, og skal derfor gerne placeres, så de er nemme at komme til. Det kan du gøre ved at købe et underskab med dybe skuffer, men er pladsen trang kan en smalt underskab med låger også være den rigtige løsning for dig.

Du skal ligeledes tage stilling til farver. Den klassiske hvide er tidløs og nem at indrette ud fra, mens den sorte er mere moderne, og træ giver ekstra varme i indretningen.

 

Hvilke fordele er der ved de forskellige badmiljø modeller

Personlig smag er en stor del af at vælge badmiljø, men der er også funktionelle fordele, som man kan tage med i sine overvejelser. Skal badmiljøet være med låger eller skuffer? Skal det gå helt ned til gulvet eller hænge? Et badmiljø med dybe skuffer kan give et bedre overblik end et med låger. I de dybe skuffer kan shampoo, balsam, deodoranter og andre produkter stå op, så du har det fulde overblik, og nemmere kan komme til dem.

Låger derimod kan virke pladsbesparende i forhold til de store skuffer, når de åbnes. Har du et lille badeværelse, kan det være en fordel at vælge et badmiljø, som hænger, da det giver mere luft i rummet. Desuden kan et hængende badmiljø være en fordel, hvis du har en bruseniche frem for en brusekabine, da vandet så ikke sprøjter op på badmiljøet, når du er i bad.

 

Køb badmiljøer online på Bilka.dk

Under hvert badmiljø kan du læse om størrelsen og yderligere specifikationer. Det gør det nemt for dig at sidde hjemme og finde de helt rigtige badmiljøer til badeværelset. På den måde har du hele tiden mulighed for at gå ud og måle efter.

Når du har fundet de rigtige produkter, bestiller du dem nemt hjem til din adresse. Husk at du altid har ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Bilka.dk er dit Hypermarked - vi har nemlig alt, du skal bruge!