Maleudstyr til maleprojekterne i boligen på Bilka.dk
Maleudstyr til maleprojekterne i boligen på Bilka.dk

Malerudstyr

Det rigtige valg af malerudstyr er vigtigt, især hvis det er noget, man skal bruge i lang tid ad gangen. Se vores udvalg af malerudstyr her og opnå et godt resultat i dit næste malerprojekt.

Få styr på maleprojektet

Malerruller fås i mange forskellige varianter. Alt efter hvilken type maling du bruger, og om du skal male vægge, lofter eller plane flader som døre, er der forskellige typer af malerruller at vælge mellem. Derfor skal du være meget opmærksom på din maleopgave og vælge en malerrulle der passer perfekt til din opgave.

Ret detaljerne med en malerpensel

En malerpensel er helt uundværlig til både store og små maleprojekter. På Bilka.dk finder du en række forskellige malerpensler som kan hjælpe dig med i dit projekt. Vælg den pensel der passer bedst til dig, uanset om du skal male karme, døre, paneler eller noget helt andet.

Hvilket malerudstyr skal jeg bruge? Sprøjte vs. Rulle

Det er efterhånden meget diskuteret, hvor vidt man skal vælge sprøjtepistol, pensel eller rulle, når man skal vælge malerudstyr. Så hvad skal du vælge? Læs her, inden du beslutter dig for en bestemt slags maleudstyr.

Sprøjtepistol

Ved brug af sprøjtepistolen kan du være sikker på, at du bliver væsentlig hurtigere færdig, end hvis du beslutter dig for at male med pensel eller rulle. Det er desuden også let for selv nybegyndere at give sig i kast med sprøjtepistolen. Ulempen ved dette udstyr er, at du bliver nødt til at være mere grundig med afdækningen, for ikke at risikere at male andet, end oprindeligt tiltænkt.

Pensel

Den gode gamle pensel og rulle, går man aldrig fejl af. Penslen er let at styre, og du bestemmer selv præcis hvor meget maling du tilføre det enkelte sted. Du behøver ikke at være ligeså påpasselig med afdækningen, som ved brug af sprøjtepistolen. Det tager dog længere tid at fuldføre arbejdsopgaven.