Tilbehør til elbil

Mangler du en ladestander, en kabelholder eller stik til din elbil? Så har vi måske det rette udstyr. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af tilbehør til elbiler, så dit køretøj altid kan få strøm – både derhjemme, på arbejdspladsen og på farten. Se udvalget herunder, og bestil nemt udstyret hjem.

Find det rette tilbehør til din elbil

Har du – eller skal du snart have – en elbil, men mangler du alt tilbehøret? Bare rolig. På Bilka.dk finder du et varieret udvalg af udstyr, der hurtigt får ladet din elektriske bil op. Vælg blandt andet mellem:  

  • Ladekabel: Forbind din stikkontakt eller en ladestation med bilens batteri, så du nemt kan oplade din elbil. Et ladekabel er især en fordel, når du holder på en offentlig ladestander uden et fastmonteret kabel. 
  • Kabelholder: Hold dit kabel til elbilen på plads, så det ikke ligger frit på jorden eller roder. På den måde passer du godt på kablet og kan nemt komme til det. 
  • Ladestander: Du kan sagtens købe din egen ladestander til din elbil. Dermed er du ikke afhængig af offentlige opladningsstationer, og du kan nemt lade elbilen op hjemmefra. 
  • Stik til elbil: Mangler du et ladestik til bilen, så har vi på Bilka.dk flere slags at vælge imellem. Vælg det rette stik, der passer til din elbil, og som har de rette kW. 

 

Find mere biludstyr på Bilka.dk, hvor du altid har ubegrænset returret.

 

Hold familiens elbil godt ved lige

En ren og vedligehold bil er bare dejligere at sætte sig ind i end en bil, der er beskidt og misvedligeholdt. Har du det på samme måde? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af bilpleje. Her er alt fra tekstilrens og luftfriskere til bilshampoo og fælgrens. Naturligvis af god kvalitet.

Sørg for eksempel for at fjerne både pollen, støv, salt og snavs løbende. Så kan du bedre undgå irriterende ridser på bilen. Om vinteren kan du med fordel også give bilen en voksbehandling, som beskytter bilens lak mod rust. Husk også at smøre bilens bevægelige dele, så de forbliver i god stand.