Træbriketter

På Bilka.dk finder du et udvalg af træbriketter til brændeovnen af høj kvalitet. Under hvert produkt kan du læse mere om mængden og typen af briketter, så du vælger den type, der matcher dit behov.

Træbriketter af høj kvalitet til brændeovnen

I årets kolde måneder er det rart at kunne varme sig indendørs foran brændeovnen. Skal din brændeovn fungere optimalt, kræver det dog det rette brændsel. Her er træbriketter generelt et rigtig godt valg.

Fordelene ved brug af træbriketter som brændsel er mange, og herunder kan blandt andet nævnes:

  • Altid brændsel ved hånden, og der går længe, før der skal fyldes op på lageret igen
  • Træbriketter har en højere brændværdi end lette varianter af løvtræ og giver derfor en god varmeafgivelse
  • Nem og tilgængelig løsning til opvarmning af din brændeovn

 

Er du den heldige ejer af en brændeovn i din bolig? Så kan du købe træbriketter af høj kvalitet på Bilka.dk. Du vælger træbriketter i den mængde, der passer til dine behov. Køber du stort ind, får du ikke brug for at bestille nye træbriketter så ofte. Et lager af træbriketter kan ofte holde i rigtig lang tid under de rette forhold.

I vores sortiment finder du en række forskellige træbriketter træbriketter, der alle har forskellige egenskaber og brændetid. Træbriketterne sælges på paller, og du kan købe så mange træbriketter ad gangen, som du har lyst til.

 

Opbevaring af træbriketter

Skal dine træbriketter være brugbare som brændsel, skal du sørge for at holde dem så tørre som overhovedet muligt. Du kan eksempelvis opbevare briketterne overdækket i garagen eller i et dertil indrettet brændeskur eller brændely – gerne med opvarmning. Det er vigtigt, at træbriketterne ikke får fugt, da det ødelægger deres egenskaber som brændsel. Se også vores udvalg af både træpiller og pejsebrænde til opvarmning.

 

Hvornår kan du bruge træbriketter?

Træbriketter er lavet ved at presse rene træspåner sammen til en briket. Træbriketter indeholder ikke kunstige bindemidler, men er i stedet bundet sammen af lignin, der er et naturligt stof, som virker klæbende og bindende, når det udsættes for det hårde tryk undervejs i produktionsprocessen.

Træbriketter er en naturlig og god løsning inden for brændsel, og briketterne kan bruges til de fleste typer af brændeovne, når du gerne vil tænde op og skabe masser af varme og hygge i hjemmet.

Enkelte modeller på markedet tåler dog ikke brug af træbriketter, så tjek op på din model, før du vælger træbriketter som brændsel til din brændeovn for første gang. Hos Bilka.dk forhandler vi træbriketter i store mængder, så du nemt kan blive klar til vinteren. Bestil derfor dine træbriketter i dag her hos Bilka.dk!

 

Husk vi leverer dine træbriketter til din adresse

Når du køber træbriketter på Bilka.dk, tilbyder vi at levere dem til din kantsten i Jylland eller på brofaste øer. Herfra er det eneste du skal, at flytte træbriketterne til et passende opbevaringssted, hvor træbriketterne er skærmet for fugt.

Når du køber en palle træbriketter, får du mellem 700 og 1000 kg tørt brændsel, der er klar til brug. Det er nok til at holde de fleste boliger varme i lang tid.