Hvordan virker Saphe trafikalarm?

Undgå fartbøder og kødannelse med Saphe trafikalarm

En trafikalarm kan være en rigtig god investering for at undgå irriterende fartbøder og lange bilkøer. Med en Saphe trafikalarm får du nemlig besked om fartkontrol og farer på vejen. På den måde bidrager du til bedre sikkerhed ude på vejene, og samtidig undgår du selv ubehagelige overraskelser. 

Saphe har udviklet nogle gode og pålidelige trafikalarmer, som bilejere virkelig har taget til sig. Har du også lige anskaffet dig en Saphe trafikalarm? Eller overvejer du at købe en? I denne guide gennemgår vi alle de fede funktioner ved en Saphe trafikalarm. Vi hjælper dig desuden med, hvordan du kommer i gang med at bruge trafikalarmen.

Hvad er fordelene ved en Saphe trafikalarm? 

Med en Saphe trafikalarm bliver du notificeret om fartkontrol samt hændelser på vejen. Trafikalarmerne fra Saphe giver både besked på fotovogne, stærekasser, strækningskontrol, bil i nødsporet, ulykker og andre hændelser. 

På den måde bidrager en Saphe trafikalarm til en sikker kørsel, hvor du undgår kedelige overraskelser. Trafikalarmen giver dig besked i god tid om f.eks. fartkontrol og kø, så du kan nå at tilpasse farten og tilpasse din kørsel. 

Der findes flere forskellige Saphe trafikalarmer, og funktionerne varierer. Nogle trafikalarmer har navigation og kan kobles op til Apple Carplay. Desuden er der også nogle af modellerne fra Saphe, som har en såkaldt Smart Alarm-funktion, hvor du kun får en alarm om en fartkontrol, hvis du overskrider den gældende fartgrænse. 

Med en Saphe trafikalarm bliver du en del af det største trafikfællesskab i Danmark. Det betyder, at du kan være sikker på, at Saphe er først ude med at oprette alarmer for fartkontrol og hændelser. Det giver dig tryghed på vejen. 

Nogle Saphe trafikalarmer kræver abonnement, og nogle trafikalarmer kan du sagtens bruge uden abonnement. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser omkring dine ønsker til abonnement, inden du køber din nye Saphe trafikalarm. 
 

Hvordan opsætter jeg Saphe trafikalarm?

En Saphe trafikalarm er en lille device, som du har siddende i din bil. For at aktivere den skal du parre Saphe trafikalarm med din telefon. Du kan i produktets brugermanual læse præcis, hvordan du parrer de to enheder. 

Når du har opsat Saphe trafikalarm med din telefon, skal du fremover blot have Bluetooth til på din telefon. Så vil din trafikalarm automatisk kobles til din telefon, når du sætter dig ind i bilen. 

Fremover skal du ikke bekymre dig om skjulte fotovogne eller uheld på motorvejen. Når du bruger en Saphe trafikalarm kan du samtidig bidrage til trafikfællesskabet og trafiksikkerheden. Det gør du ved at godkende hændelser, som du kører forbi, med et enkelt klik på den lille enhed. 
 

Find din Saphe trafikalarm på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du forskellige modeller af Saphe trafikalarmer. Derfor kan du også finde en trafikalarm, som passer til dit behov. Du finder blandt andet Saphne One Plus, Saphe Drive Pro og Saphe Drive Mini. Nogle af modellerne kommer med en lille skærm, hvor du blandt andet kan se din hastighed. I produktbeskrivelserne kan du læse, hvilke funktioner de enkelte modeller har. Samtidig kan du købe tape til din Saphe trafikalarm, så du kan sætte den fast et sted i bilen.

FÅ STYR PÅ PARKERINGSREGLERNE

Det kan være svært at holde styr på, hvilke parkeringsregler der gælder hvornår. Derfor har vi samlet nogle af de vigtigste parkeringsregler i denne guide.