Boremaskiner og skruemaskiner

Boremaskine og skruemaskine er et af de mest uundværlige stykker elværktøj. Hvad enten du er professionel eller gør-det-selv håndværker, så kan du finde en boremaskine eller skruemaskine, som passer til dit behov. Du finder desuden også vores udvalg af kraftfulde slagboremaskiner her på siden.

Boremaskiner af høj kvalitet

Hvad enten du mangler en bore- og skruemaskine til professionelt brug eller til det praktiske arbejde i hjemmet, vil du på Bilka.dk kunne finde en variant, der passer til dit behov. Vi forhandler modeller fra førende producenter, som f.eks. Makita og Works. Og du kan med fordel købe din boremaskine hos os:

  • Stort udvalg af kvalitetsmaskiner
  • Uddybende information om hvert produkt
  • Levering til din hoveddør

 

Til de helt store gør det selv-projekter derhjemme, kan du i vores onlinebutik finde en lang række af kvalitetsværktøj til hjemmeværkstedet ud over vores store udvalg af bore- og skruemaskiner herover. Tag f.eks. et kig på vores udvalg af stærke elektriske save. Eller mangler du måske noget af det helt essentielle håndværktøj?

Hvilken boremaskine skal du vælge?

Inden du køber din nye boremaskine, er det en god idé at definere, hvad dit behov er. Måske har du bare brug for en maskine til, når du skal hænge billeder og små hylder op i din lejlighed. Eller har du brug for en model til større boreopgaver, måske endda bore i beton.

Til de forskellige boreopgaver findes der forskellige boremaskiner, og dem kan du læse mere om herunder:

  • Billig bore- og skruemaskine: En billig maskine vil oftest være helt tilstrækkelig til de små gør det selv-projekter i hjemmet. Den kan bore huller, skrue skruer i væggen og andre mindre opgaver. Hvis du kun sjældent gør dig som handyman, vil en sådan maskine altså være et udmærket valg.
  • Akku bore- og skruemaskine: En akku boremaskine i en lidt dyrere kategori er ideel til dig, der lidt oftere kaster dig ud i praktisk arbejde. Her vil du nemlig få en stærkere maskine, som vil være i stand til at klare arbejdet meget hurtigere. Du kan også vælge at købe en boremaskine og en skruemaskine. Således vil du få to maskiner, der hver især er ekstra gode til netop det formål, de er skabt til.
  • Slagboremaskine: Hvis du har brug for at bore i hårde materialer, som f.eks. beton, skal du have fat i en slagboremaskine. Denne maskine har både en bore- og skruefunktion, men kan ligeledes klare at bore i metal, hårdt træ og lignende tunge opgaver.

 

Køb din boremaskine på Bilka.dk Mangler du en ny boremaskine til værkstedet eller til hjemmet? På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Bestil i dag – vi leverer direkte til din hoveddør.