Træpleje

Det er vigtigt at behandle dine møbler, gulve og andet i træ. Hertil kan du bruge træpleje, der er designet til at vedligeholde træ. Du kan bruge træpleje, inden du maler træ eller til at puste nyt liv i træværket. Se vores udvalg af træpleje nedenfor.

Hvorfor bruge træpleje?

Måske undrer du dig over, hvorfor det er nødvendigt at bruge træpleje? Det er det, fordi træ er et naturligt materiale. Det betyder, at træværket kan blive ødelagt af fugt, vand og kulde over tid. Derfor er det en god idé at bruge træpleje for at forlænge dets levetid.

Det er nemlig ærgerligt, hvis du f.eks. har købt havemøbler i træ, der bliver nedslidt på grund af vind og vejr. Træet kan komme til at sprække og se trist ud, og det kan ødelægge havemøblernes udtryk. Derfor anbefaler vi, at du investerer i træpleje og bruger det jævnligt.

 

Træpleje til dit behov

Du kan få træpleje til dit trægulv, havemøbler i træ, træskur og lignende. På Bilka.dk finder du alt fra træsæbe og træolie til lak og rens. Disse produkter er både med til at vedligeholde dit træværk, men det er også en god måde at give det nyt liv på.

Du kan friske køkkenet op med en flot olie til køkkenbordpladen eller vaske dit trægulv med en plejende træsæbe. Det kan være med til at få det trætte træværk til at live op og se plejet ud. Derudover er produkterne beskyttende og passer godt på dit træværk.

 

Køb træpleje på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du de produkter, du skal bruge til at passe godt på dit træværk. Det er en god idé at investere i træpleje, så du kan pleje dit træværk og give det nyt liv. På den måde behøver du ikke at bruge tid og kræfter på at udskifte træet.

Vi fører også forskellige typer af træbeskyttelse, så du kan give dit træværk den optimale behandling og beskyttelse. Med pleje og vedligehold af dit træværk kan du forlænge dets levetid og gøre det mere modstandsdygtigt. Samtidig kan du også forny og opfriske dets look.