Find indendørsmaling online på Bilka.dk
Find indendørsmaling online på Bilka.dk

Indendørs maling

Står du over for en maleropgave i hjemmet, finder du et stort udvalg af indendørsmaling på Bilka.dk. Her kan du vælge mellem forskellige malingstyper lige fra væg-, loft- og vådrumsmaling i mange farver og glanstrin.

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

Sæt farve på din hverdag

Sæt farve på din hverdag med vores udvalg af tonet maling. Du kan finde den farve der passer bedst og vi tilbyder en helt farvepalette af fantastiske nuancer. Se hele udvalget af fantastiske farver og vælg præcis den tone der passer bedst til dig.

Mærker

Indendørs maling til hjemmet

Maling indendørs er et af de gør-det-selv-projekter, mange danskere glædeligt kaster sig ud i. Med nye farver har du mulighed for at skabe et helt nyt liv i hjemmet. Uanset om du vil male en væg med en smuk kontrastfarve eller et give den gas med loftet, så finder du et bredt sortiment af flotte farver her.

Find indendørsmaling online her

Trænger rummene i dit hjem til en forvandling eller en genopfriskning? En tur med malerrullen kan ændre både stil og udtryk i din indretning.

  • Stort udvalg af malingstyper
  • Vælg imellem anerkendte producenter
  • Forskellige prisniveauer

 

Du finder alt den indendørsmaling, du mangler til dit malerprojekt, i vores store udvalg på Bilka. Her kan du vælge imellem maling til lofter, træ- og metal, vægge og vådrum. Vores udvalg rummer ligeledes et væld af farver og glanstrin i forskellige prisniveauer – så der findes helt sikkert en maling, der matcher dine behov og din pengepung.

 

Vælg den rigtige type maling

Maling er ikke bare maling. Det er vigtigt at du vælger den helt rigtige maling og en, der er beregnet til formålet. Vælg typen af maling ud fra det rum, du skal male i. Der findes et væld af forskellige malingstyper og fire grundlæggende er vægmaling, loftmaling, vådrumsmaling samt træ- og metalmaling. Her får du et kort overblik over de forskellige typer og hvad der kendetegner dem.

  • Væg- og loftmaling minder i sig selv meget om hinanden og er de mest almindelige typer indendørsmaling. Den væsentligste forskel mellem de to malingstyper er den kemiske sammensætning. Vægmalingen er nemlig, i modsætning til loftmalingen, egnet til aftørring og rengøring. Begge malingstyper kan købes i forskellige glanstrin og dækkeevner.
  • Vådrumsmaling bruges til køkken og bad, hvor malingen skal være vandafvisende. Denne type maling hæmmer væksten af mug og skimmel, der typisk forekommer i fugtige rum, og giver dine malede vægge en vandtæt og slidstærk flade.
  • Som navnet antyder, anvendes træ- og metalmaling til elementer, du har indendørs, i træ og metal. Det gælder bl.a. paneler, malet træværk og døre. Fælles for alle typer træ- og metalmaling er, at maling med denne malingstype gør dine vægge hårde med en høj slidstyrke. Er det udelukkende paneler, du skal male, kan du vælge en decideret panelmaling – lige såvel som du også kan vælge metalmaling eller en radiatormaling.

 

Bestil indendørsmaling på Bilka.dk

Bliv klar til malerprojekterne med den rigtige indendørsmaling, som du kan bestille hjem fra vores store udvalg. Hvis du mangler yderligere malerguides og inspiration til malingstyper, -anvendelse og de bedste malertips, finder du det også på Bilka.dk. Se også vores store udvalg af maleudstyr. Køb det hele i dag, så vi sørger vi for hurtig levering - og ubegrænset returret, hvis produkterne ikke falder i din smag. Bilka.dk er dit Hypermarked – her finder ud alt, du skal bruge!