Luftfugtere

Hold styr på luftfugtigheden i dit hjem og undgå de mange gener ved tørt indeklima med en smart luftfugter. Med luftfugtere fra Bilka.dk kan du holde luftfugtigheden på det anbefalede niveau. Øg luftfugtigheden i din bolig med en luftbefugter fra Bilka.dk.

Bedre indeklima med en luftfugter

Du tænker måske ikke, at indeklimaet kan blive for tørt. De fleste prøver at bekæmpe et fugtigt indeklima med f.eks. en affugter, men det er lige så vigtigt, at dit indeklima ikke er for tørt. Det kan nemlig påvirke materialer som træ i din bolig.

Med en luft fugter kan du øge luftfugtigheden i din bolig. En luftbefugter kan producere damp eller støvskyer af vand, der herefter befugter luften. Nogle luftfugtere har også en aromafunktion, hvor du kan tilføje aromaolier og give din bolig en skøn duft.

Det anbefales, at du har en relativ luftfugtighed på 25-65% i dit hjem. Du skal huske at tage højde for årstiderne, da luftfugtigheden ændrer sig løbende. Du kan måle luftfugtigheden i din bolig med et såkaldt hygrometer, så du kan holde øje med dit indeklima.

 

Tørre øjne og irriterede slimhinder? Køb en luftfugter

Indeklimaet på vores breddegrader bliver meget tørt i vinterhalvåret. Det kan påvirke din bolig, men det kan også give gener hos nogle personer, mens andre ikke vil mærke noget. Ifølge Sundhed.dk kan tør luft bl.a. give:

  • Irriterede slimhinder
  • Tørre øjne
  • Træthed


Det kan være til stor gene generelt og for folk med åndedrætsproblemer. En luftfugter er en glimrende løsning til at afhjælpe disse gener. Her på Bilka.dk finder du befugtere til både soverum og opholdsrum, så du kan give din bolig en højere og bedre luftfugtighed. 

 

Køb din luft fugter på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du en luft fugter, der kan hjælpe dig med at skabe et optimalt indeklima både for dig selv og din bolig. Hvis du synes, at din bolig trænger til en bedre duft, kan du vælge en luftfugter med aromafunktion. Klik din luftfugter hjem i dag og forbedr dit indeklima.