Bålsted til haven

Med et bålsted til haven eller terrassen, så er der rig mulighed for at skabe en hyggelig aften med åben ild. Vores bålsteder passer perfekt i en enhver have og kan let flyttes på terrassen. Så find dit nye bålsted og forlæng hyggen udenfor.

Find et bålsted her

Ild er både dragende, varmende og hyggeligt. Med en bålplads i haven eller et bålfad på terrassen, kan du forlænge hyggen udendørs, når de kolde og mørke måneder sætter ind. Og så kan du også bruge bålstedet i sommermånederne til at lave mad som for eksempel pølser, snobrød, ristede skumfiduser og pandekager, som med garanti vil falde i god jord hos familiens yngste.

På Bilka.dk finder du en række forskellige bålsteder i flere former. På stranden, i haven og på terrassen. Med et bålsted har du et godt alternativ til den traditionelle bålplads. Med bålpladsen kan du tilberede vaskeægte bålmad, du kan varme dig og ikke mindst bruge den til at skabe en hyggelig stemning. Vi forhandler både mindre fade, som du kan bruge til at tænde op med brænde på terrassen og større stenovne, hvor du for eksempel kan lave pizzaer og andet lækkert mad.

  • Mange anvendelsesmuligheder

  • Lav lækker bålmad, skab stemning og varm dig ved flammerne

  • Vælg imellem forskellige modeller, typer og størrelser

Hvad end det er til madlavning, eller om det er for varmen og hyggens skyld, du ønsker et bålsted, kan du finde den i udvalget her. Vi har nemlig flere typer af bålsteder, der alle tjener forskellige formål. Bestil den hjem fra siden her i dag.
 

Hvilken type skal jeg vælge?

Der er forskellige ting, der er gode at have med i dine overvejelser, når du skal købe et bålsted, og det er dine behov, der afgør, hvilken type og model du skal vælge.

  • Er det primært for ovnen og varmens skyld? I så fald kan du vælge et ildsted uden rist, der anvendes og antændes helt som et almindeligt bål. Alternativt kan du vælge en pejs, der er noget større end et ildsted. Pejsen fungerer som en udendørs varmekilde på terrassen, hvor den skaber en hyggelig stemning og giver en rigtig god varme og man kan hygge videre på terrassen, når solen er gået ned.

  • Skal du bruge den til at lave mad på? Hvis det primært er madlavning, du søger et bålsted til, kan du med fordel vælge en model, der har en rist. Denne kan du anvende, som du ellers ville bruge en grillrist. Er det større gastronomiske projekter med specifikke tilberedningsmetoder, du vil i gang med, kan du i stedet vælge en stenovn eller pizzaovn. Begge af de to er, som det fremgår af navnet, særligt egnede til tilberedning af pizza.
     

Køb et bålsted til haven i dag

Find det bålsted eller -fad, der passer bedst til jer på siden her, og bliv klar til masser af udendørs hygge på stranden eller i haven, når sommeren melder sin ankomst. Hvis du har fået mod på mere grillehygge og udendørs madlavning, finder du på Bilka.dk naturligvis også et stort udvalg af alt til grill.