Slibemaskiner

Slibemaskiner kan bruges til mange forskellige opgaver, herunder til både slibning og pudsning af forskellige materialer som træ og metal. Her på siden finder du et stort udvalg af slibemaskiner så som multislibere, excenterslibere, rystepudsere, vinkelslibere, båndpudsere og slibemus. Vi forhandler kendte mærker som Dewalt, Makita, BLACK+DECKER og Worx.

Stort udvalg af slibemaskiner til ethvert projekt

Slibemaskiner er mange forskellige ting, som bruges til forskellige opgaver. Står du for eksempel overfor at skulle slibe maling af et bord eller anden form for grovslibning, så er en el-høvl eller en båndsliber det rigtige valg for dig.

Står du overfor opgaver med finslibning kan en vinkelsliber, slibemus eller excentersliber være et godt valg. Til mange slibemaskiner kan du desuden købe forskelligt slibepapir, som også har betydning for, hvor fin slibningen er.

Se alt tilbehør til elværktøj her

Endeligt findes der multislibere, hvor du kan skifte slibehovedet alt efter hvilken opgave, du skal bruge den til. Så kan samme værktøj bruges til slibning, pudsning og polering.

Slibemaskiner fra kendte mærker

Her på siden kan du finde slibemaskiner fra et stort udvalg af kendte mærker så som Dewalt, Makita, BLACK+DECKER. Så er du sikker på, at du investere i en slibemaskine af høj kvalitet.