Badeværelsesspejle

Leder du efter et badeværelsesspejl, som passer til din personlige stil og indretning? Så er Bilka.dks store udvalg noget for dig. Vi har et bredt sortiment med alt fra fritstående til væghængte spejle, så du kan finde dét spejl til badeværelset, som passer til dig og dine behov. 

Hvordan indretter du med dit badeværelsesspejl? 

Med et spejl på badeværelset har du mulighed for at se dig selv, samtidig med at du kan bruge spejlet til at påvirke både den naturlige og den ophængte belysning i rummet. Du kan få rummet til at virke større, ligesom du kan udtrykke din personlige stil ved at bruge dit spejl som et dekorativt element. 

Har du et kompakt og lille badeværelse? Så kan du med vores guide: 10 tips til Indretning af et lille badeværelse få gode råd til, hvordan du med blandt andet badeværelsesspejlet kan indrette rummet optimalt for dig. Guiden kommer ligeledes ind på: 

  • Hvordan du finder det rigtige spejl 
  • Hvordan du vælger den optimale belysning 
  • Hvordan du udvælger de rette møbler og opbevaringsmuligheder 

 

Sådan vælger du dit badeværelsesspejl 

Når du skal finde dit badeværelsesspejl, kan du med fordel overveje, hvad dine behov er. Hvad vil du gerne bruge spejlet til? Og hvor skal spejlet hænge eller stå? Hvis spejlet for eksempel skal bruges, når du lægger makeup, så kan det være optimalt med et stående spejl med integreret lys. Her kan du flytte rundt på sejlet, ligesom du kan få oplyst huden med LED-lys. 

Skal spejlet bruges dekorativ, kan du overveje, om det skal være et firkantet eller rundt spejl, ligesom størrelsen kan have betydning. Et lille spejl kan hænges på sidevægge, hvor et stort spejl kan gøre rummet større, ligesom der er plads til, at flere kan spejle sig på samme tid. Hvilket spejl, du skal vælge, afhænger altså af, hvad du har brug for, samt hvilket design du personligt bedst kan lide. 

Mangler du andet til badeværelset? Så har vi på Bilka.dk et stort udvalg af ting til badeværelset, som du kan gå på opdagelse i. Så besøg dit Hypermarked - vi har alt, du skal bruge!