Alt i grille og tilbehør
Alt i grille og tilbehør

Alt til grillen

Find alt du skal bruge til grillsæsonen her på siden. Her er nemlig alt fra den perfekte grill, til det rigtige udstyr – og så fra markedets mest populære og anerkendte kvalitetsproducenter.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til grill

Hvilken grill skal jeg vælge?

Markedet bugner af fantastiske grille, men hvilken en skal du vælge? I denne guide kan du læse mere om de forskellige typer og finde den grill der passer bedst til dig og dine behov.
 

Grillguides

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af grillguides. Du kan læse mere om hvordan du vælger den rigtige gill, hvad forskellen på gas- og kulgrill egentlig er, samt finde spændende opskrifter, så du kan invitere vennerne forbi til den perfekte grillaften.

Se populære grill mærker herunder

Ingen dansk sommer uden grill

Det er efterhånden lidt af en nationalret – uanset om det gælder grillpølser, bøffer, kyllingespyd eller en helt fjerde ret. Det er naturligvis grillen, det handler om. Danmark er en nation af både uerfarne og habile grillmestre. Uanset om grillkundskaberne er begrænsede eller store, er der ingen tvivl om, at vi elsker at grille, og det er noget af det, der hører sommeren allermest til. Undgå den tarvelige og ofte utilregnelige engangsgrill, og find en god grill i høj kvalitet. Det betaler sig! En god grill giver dig de bedste grillforudsætninger og kan spare dig for mange grillfadæser.

  • Bliv klar til et af sommerens yndlingsbeskæftigelser
  • Høj kvalitet, brugervenlighed og lækkert design fra anerkendte grillproducenter
  • Kæmpestort udvalg med alt i grill og grilltilbehør

 

Her på Bilka.dk fører vi et stort og bredt udvalg i alt til grillen – herunder både almindelige grilltyper som gas- og kulgrill samt specialgrill som fx røgegrill, ligesom du også kan finde alskens grilludstyr og -tilbehør, der giver grilltjansen et ekstra løft. Udvalget byder på varer fra markedets bedste producenter som Weber, Char-Broil og Dangrill. Med dem er du bl.a. sikret den allerhøjeste kvalitet og et lækkert design.

 

Hvilken type grill skal jeg vælge?

Det er typisk en smagssag, om du er til kul- eller gasgrill. Hvis du hidtil kun har været vant til engangsgrillen og nu står overfor dit første grillkøb, er du måske i tvivl om, hvilken du skal vælge. Hver af grilltyperne har deres fordele og ulemper

Kulgrill og gasgrill er naturligvis ikke de eneste typer af grill, som du kan vælge imellem her på Bilka.dk. Du kan bl.a. også vælge et bålsted, der giver mulighed for noget mere rustik madlavning og bålhygge – eller måske en røgegrill, hvormed du kan lave lækre røgede retter. Inde på hver af de forskellige grillkategorier kan du læse meget mere om brugen, og hvad fordelene ved den enkelte grilltype. Måske har du allerede en idé eller præference – eller også kan du blive meget klogere i forhold til, hvilken du skal vælge.

 

Husk udstyret til grillen

Man må aldrig gå ned på udstyr, og det gælder i særdeles også, når det kommer til grillen. Det rigtige udstyr kan – naturligvis i samspil med den rette grill – være med til at give dig de bedste og mest smagfulde grillresultater. Så gode, at du får titlen som husets bedste grillmester! Når du køber en grill her på Bilka.dk, bør du derfor også se i vores udvalg af grilltilbehør. Du kan ligeledes finde et grillbord, der giver dig mere plads til at tilberede maden – fx marinering af dit grillkød – inden du lægger det på grillen.

 

Køb grill og grilltilbehør på Bilka.dk

Find den grill og det tilbehør, du skal bruge her på Bilka.dk og bestil det hjem allerede i dag. Så er du godt på vej til at være helt forberedt på den igangværende eller forestående grillsæson. Vi har gode priser og ubegrænset returret.