Havepejse

Med en pejs til haven kan du skabe hygge, lune dig på kølige sommeraftner og riste en skumfidus eller to. Vælg imellem modeller i forskellige designs og bestil den hjem til havehyggen i dag.

Havepejs – for hygge og varme udenfor

Pejsehygge er ikke kun forbeholdt stuen – med en havepejs kan du nemlig skabe selvsamme pejsehygge udenfor i haven eller på terrassen. Det er ikke bare hyggeligt at sidde udenfor og se på flammernes skær. Varmen fra pejsen er med til at forlænge tiden udenfor, da temperaturerne kan blive noget lav hen på sommeraftnerne.

Med en pejs til haven kan du også hygge dig ved bålet, selvom du ikke har en bålplads eller lignende til rådighed. Hvad med at tage hyggen et skridt videre, og riste skumfiduser som en syndig afslutning på grillmiddagen? Et udvalg af havepejse kan tilmed benyttes som grill, så du kan bruge den til mere end bare desserter. Havepejsen er ikke mindst et flot element, der er med til at skabe et landligt og idyllisk udtryk i haven eller på terrassen.

  • Tag pejsehyggen med udenfor
  • Forlæng sommeraftnerne med varme fra pejsen
  • Brug pejsen som en ekstra grill

Du finder din nye pejs her på Bilka.dk, hvor der i udvalget er forskellige pejse at vælge imellem. Det gælder både størrelser og designs, herunder pejse i den rustikke stil og modeller, der er noget mere minimalistiske i udtrykket. Du finder med andre ord også en, der passer til din størrelse på terrassen og den stil, du ønsker i haven.

Husk godt brændsel

Det giver sig selv, at der ikke er bål uden brændsel. Det er faktisk ikke helt ligegyldigt, hvilket brænde du anvender i din havepejs. Det er først og fremmest vigtigt, at det brænde, du vil anvende, er helt tørt. Det sikrer du ved at opbevare det et sted, der er helt tørt. Mangler du plads til dit brænde indenfor, kan du investere i et brændeskjul eller -ly, der typisk placeres op ad din husmur.

Det er ligeledes heller ikke helt ligegyldigt, hvilken træsort du vælger dit brænde i. De forskellige træsorter har nemlig ikke den samme brændværdi, hvilket bl.a. har indvirkning på, hvor hurtigt og let, det er et tænde op, hvor længe det brænder og ikke mindst, hvor godt det brænder i en åben pejs.

Du kan blive meget klogere på pejsebrænde og de forskellige træsorters egenskaber på siden her, hvorfra du også kan bestille det hjem online.

Køb en pejs til haven online på Bilka.dk

Hygge udenfor på de sene aftentimer er ikke længere end et par klik væk – du kan nemlig finde havepejsen til terrassen eller haven her på siden og bestille den hjem i dag. Køb på Bilka.dk – vi er dit Hypermarked og har alt, du skal bruge.