Biopejse

Se vores sortiment af biopejse på Bilka.dk, og skab en hyggelig stemning i dit hjem. Vi tilbyder flere forskellige varianter, som er både stilrene og med unikke designs, som vil klæde enhver bolig. Udforsk udvalget i dag, og find din favorit.

Få en biopejs til din bolig

På Bilka.dk kan du få forskellige biopejse i flere flotte designs. Du kan både vælge en vægmonteret variant samt en lofthængende biopejs. Det handler blot om at finde den model, som passer bedst hjemme hos dig.  

Alle vores varianter har et stilrent udseende, som vil se utroligt elegant ud i de fleste hjem. Derudover skaber biopejsen en hyggelig stemning, som du især vil nyde i de kolde måneder.  

 

Derfor skal du vælge en biopejs

En biopejs har mange fordele. Den vigtigste forskel fra en almindelig pejs er den manglende skorsten. Det er nemlig ikke nødvendigt på en biopejs, da denne variant anvender bioethanol som brændsel. Det vil sige, at når du bruger pejsen, så skal du ikke bekymre dig om, at der kommer farlige partikler ud i rummet. Derfor er en biopejs også nem at montere, da du ikke skal lave de helt store indgreb i boligen for at få den installeret. 

 

Se også vores andre varmekilder på Bilka.dk

Udover biopejse kan du også få andre varmekilder hos os, så du kan holde varmen hele vinteren. Vi har blandt andet produkter som varmepumper og radiatorer.  

Derudover har vi også tilbehør til brændeovne, så du kan sørge for, at din virker optimalt. Vi har alt fra gulvplader til askestøvsugere. På den måde kan du få det bedste ud af din brændeovn.

De forskellige løsninger har hver især sine fordele, og du bør overveje hvilken varmekilde, der passer bedst til dit hjem.