Træpiller - køb flere og spar mere

Hvis du vil varme din bolig billigt og effektivt op, er en pilleovn med træpiller et rigtig godt valg. De træpiller, du finder her på Bilka.dk, har en god brændværdi, lav askeprocent og et højt askesmeltepunkt, der reducerer slaggedannelse i din træpilleovn. 

Træpiller er perfekte til opvarmning

Træpiller er skabt af sammenpresset savsmuld og træspåner, hovedsaligt fra træsorter som fyr, bøg og gran. De bruges som brændsel i pillefyr og brændeovne og anses for at være en af de reneste.

 Du får mange fordele ved at købe dine træpiller på Bilka.dk:

  • Et fuldstændigt naturligt produkt
  • Større besparelse ved at købe større mængder
     

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en variant af brændsel, der passer til det fyr eller den brændeovn, du har derhjemme. Vil du læse mere om vores Premium Heat brændsel, og se vores store udvalg af brændetårne, træbriketter og meget mere? Det kan du gøre lige her: Premium Heat brændsel.

 

Hvad er vigtigt, når jeg køber træpiller

Hvis du bruger en brændeovn eller et fyr til den generelle opvarmning af dit hjem, har du ofte brug for at købe træpiller i ret store partier. Derfor vælger mange at købe deres træpiller på nettet, da det er betydeligt nemmere at få leveret de tunge pakker ved hoveddøren frem for selv at skulle køre ud for at hente dem.

Når du køber træpiller, så vær opmærksom på følgende:

  • Brændværdi: Brændværdien angiver, hvor meget energi dine træpiller skaber. Det er altså noget af det vigtigste, du skal holde øje med. Brændværdien skal gerne ligge på omkring 5 kWh/kg. Er den lavere, betyder det, at pillerne ikke er blevet presset særligt hårdt, og dermed vil de brænde hurtigere op.
  • Pris: Hvis du gerne vil opvarme så økonomisk som muligt, er det selvfølgelig vigtigt, at prisen er i orden. På Bilka.dk får du træpiller til en god pris, og du får mere for pengene, jo større partier du bestiller hjem.
  • Levering: Når du vil holde prisen nede, bør du selvfølgelig også huske at tjekke prisen for levering. Den kan nemlig godt løbe op, hvis du bestiller mange paller hjem. På Bilka.dk får du heldigvis helt gratis fragt på alle ordrer over 1.000 kr.

 

Køb træpiller til en god pris på Bilka.dk

Bilka.dk har en fantastisk rating på pricerunner – vi yder god service, er troværdige, og kunderne er glade for os. Og det vil du helt sikkert også opleve, når du bestiller dit parti af træpiller hjem. Så rul op på siden nu, og gør en god handel.