Træpiller

Hvis du varmer din bolig op med en pilleovn eller et pillefyr, finder du her vores udvalg af træpiller. De træpiller, du finder her på Bilka.dk, har en god brændværdi, lav askeprocent og et højt askesmeltepunkt, der reducerer slaggedannelse i din træpilleovn.

Træpiller er perfekte til opvarmning

Træpiller er udelukkende skabt af sammenpresset savsmuld og træspåner, hovedsageligt fra træsorter som fyr, bøg og gran. De bruges som brændsel i pillefyr og brændeovne.

Når du køber træpiller på Bilka.dk, får du derfor et produkt skabt af naturlige råmaterialer.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en variant af brændsel, der passer til det fyr eller den brændeovn, du har derhjemme. Vil du læse mere om vores Premium Heat brændsel, og se vores store udvalg af brændetårne, træbriketter og meget mere? Det kan du gøre lige her: Premium Heat brændsel.

 

Hvad er vigtigt, når jeg køber træpiller

Hvis du bruger en brændeovn eller et fyr til den generelle opvarmning af dit hjem, har du ofte brug for at købe træpiller i ret store partier. Derfor vælger mange at købe deres træpiller på nettet, da det er betydeligt nemmere at få leveret de tunge pakker ved hoveddøren frem for selv at skulle køre ud for at hente dem.

Når du køber træpiller, så vær opmærksom på følgende:

  • Brændværdi: Brændværdien angiver, hvor meget energi dine træpiller skaber. Det er altså noget af det vigtigste, du skal holde øje med. Brændværdien skal gerne ligge på omkring 5 kWh/kg. Er den lavere, betyder det, at pillerne ikke er blevet presset særligt hårdt, og dermed vil de brænde hurtigere op.

 

Køb træpiller på Bilka.dk

Bilka.dk - vi yder god service, er troværdige, og kunderne er glade for os. Og det vil du helt sikkert også opleve, når du bestiller dit parti af træpiller hjem. Så rul op på siden nu, og gør en god handel.