Træ og Metal maling

Vælg altid den maling, der passer til det materiale, du skal male. Det gælder også, når du skal male træ eller metal – og her findes der både træmaling og metalmaling til formålet. Vælg bl.a. mellem maling til radiatorer, paneler og til forskellige typer træ og metal, i forskellige farver og glanstrin på Bilka.dk

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

Vælg den rigtige maling til træ eller metal

Lige meget hvilken overflade du skal male, er det vigtigt, at du vælger den rigtige maling. Herover finder du maling, der kan bruges til træ og maling til metal eller maling til begge dele. Så behøver du kun at købe en slags – og stadig opnår det bedste resultat.

  • Med en flot og blank finish til træ, metal eller begge dele
  • Malingen er let at arbejde med – både i forbindelse med pensel og rulle, men findes også i en specialversion til sprøjtepistol
  • Har en god dækkeevne og er yderst robust, når den er helt tør

 

Med træmaling og metalmaling fra Bilka.dk får du både en smuk og glansfuld overflade, der kan tåle vask og stød uden at blive grim. Samtidig er malingen let at fordele pænt og lægger sig i et jævnt og glat lag, der giver det bedst mulige resultat på begge overflader, hvor du ellers kan komme ud for at skulle investere i både metal-maling og træ-maling.

 

Maling med pensel, rulle eller sprøjtepistol

Når du skal male, er det vigtigt, at du gør dig klart, om du ønsker at male med pensel og rulle eller om du vil kaste dig ud i at male med sprøjtepistol, for det er to forskellige former for maling, du skal vælge imellem.

  • Sprøjtepistol: Vælger du at bruge sprøjtepistol, vil du opnå et hurtigt og jævnt resultat – også selv om det er første gang – hvis bare du følger anvisningerne. Omvendt skal du bruge mere tid på at dække grundigt af, så du ikke ender med at få maling på steder, det ikke var meningen. Maler du ikke ofte, kan en sprøjtepistol være en lidt stor investering.
  • Pensel og rulle: Her går du aldrig galt i byen. Det er en mere langsommelig proces, men du behøver ikke den samme grad af påpasselighed i forbindelse med afdækning. Pensler og ruller er også billigere end en malersprøjte.

 

Det er et spørgsmål om temperament og præference, når du skal vælge værktøj og maling. Men for at opnå det bedste og mest tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at du bruger den rigtige maling til det rigtige formål.

 

Køb metal- og træmaling på Bilka.dk

Når du handler hos Bilka.dk, behøver du kun at handle ét sted. Vi har ikke bare den maling, du skal bruge, men også pensler, sprøjtepistol og ruller, så du kan få det bedst mulige resultat. Køb online i dag!