Sokkelmaling

Er du husejer, er der meget at se til – for eksempel taget, der skal være tæt eller murerne, som ikke skal revne. Og så er der soklen. For optimal vedligeholdelse er det vigtigt, at du regelmæssigt maler den med sokkelmaling. På Bilka.dk har vi det, du har brug for

Derfor har du brug for sokkelmaling 

Alle bygninger kræver vedligeholdelse, og det gælder også dit hus. Det er en god ide altid at være på forkant med eventuelle skader, og på Bilka.dk sørger vi for, at du altid er helt dækket ind. Du ka’ gå på opdagelse her på hjemmesiden, hvor du kan finde alt til vedligeholdelse af hus og facade. Ud over udstyr til at male sokkel inkluderer det blandt andet: 

 

Sokkelmaling er fremstillet til maling af sokkel, og med regelmæssig maling sikrer du dig bedre mod, at soklen for eksempel slår revner. Eftersom her er tale om en vigtig del af husets fundament, kan revner blive et stort problem for selve husets bygning, og det skal du helst undgå. Sokkelmaling er din ven i nøden, som giver soklen de bedste forudsætninger for at bibeholde modstandsdygtigheden over for vind, vejr og andre påvirkninger. 

 

Det skal du vide om sokler og sokkelmaling 

Ser du en revne i soklen, så bank på den. Er lyden hul, kan pudsen have sluppet, så fugt kan trænge ind, men ikke komme ud igen. Det betyder, at fugten trænger ind i huset. Sådanne revner skal repareres med det samme. Opstå der afskallende puds, kan det det også være et tegn på fugt i soklen. Du kan ikke undgå små revner, men revner over 2 millimeter i bredden bør du behandle ved at kradse den løse mørtel ud og pudse op igen. 

Du kan finde alt det, du har brug for til maling af din sokkel her på Bilka.dk. Hvis du har behov for at male andet end soklen, så kan du med fordel tage et kig på nogle af vores guides – se for eksempel vores guide: Sådan behandler du dit udendørs træværk til behandling af udendørs træværk eller vores guide: Sådan rustbeskytter du metal