BLACK FRIDAY   

Legetøj

Du ka’ gøre dine børn ellevilde med alle de populære legetøjsmærker. Gigantisk legeunivers for børn.

Populære legetøjsmærker

Udvalgte legetøjskategorier

Legetøj til børn i alle aldre

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af legetøj og babylegetøj online til dit barn uanset alder.  Vi har legetøj til barnet, der endnu ikke kan gå og også til barnet, der er blevet så stort, at det kræver konstante udfordringer. Du finder naturligvis også dukker, biler, bondegårde og meget meget mere.

Legetøj fra kendte mærker

Vi fører mange kendte mærker såsom Disney, LEGO, Playmobil og Fisherprice. Vi har bl.a. et kæmpe udvalg af  LEGO legetøj som fx de de populære LEGO Ninjago, LEGO Star Wars og LEGO Friends serier. Du finder også et stort udvalg af klassisk legetøj som BRIO legetøj, med den klassiske togbane og til pigerne har vi de klassiske Barbie dukker.

Børnenes leg i haven

Livet i haven er for de fleste ensbetydende med fritid og fornøjelser. Det er i haven, vi nyder solen, de lune sommeraftener og ungernes leg på trampolinen og i legetårnet. Og det er i haven, vi slapper af og underholder de små, der pusler i sandkassen eller griner og skråler, når de svinger sig på gyngen. Se det store udvalg af udendørs leg her på siden, og skab dejlige minder med de familiens yngste medlemmer.

Se fx. det store udvalg af Jungle Gym legetårne og tilbehør.