Børnecykler

En tur på cyklen giver fart over feltet, frisk luft i kinderne og så er det noget nær det bedste transportmiddel for børn. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af børnecykler til børnene i familien.

Vælg børnecykel efter dækstørrelse

Få din cykel samlet

Når du køber cykel hos os i dit hypermarked eller på Bilka.dk, kan du få din cykel samlet. Vælg mellem onlinesamling eller butikssamling, så din cykel er klar til brug, når du modtager eller henter den.

Find den rigtige børnecykel

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel dit barn skal have? Læs guiden og lær meget mere om vores cykelstørrelser. Guiden kan hjælpe dig med at få et bedre udgangspunkt til valg af børnecykel - det er nemlig super vigtigt at cyklen passer!

Cykelmakker

Cykelmakker gør det muligt for dig, at få hjælp når som helst og hvor som helst. Cykelmakker består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka. Læs mere og download appen her.

Find en børnecykel her

En cykel er den perfekte måde at komme ud i naturen og heldigvis elsker ungerne en tur på den tohjulede. Cyklen er ikke mindst også det foretrukne og uundværlige transportmiddel for mange børn, når de skal i skole, besøge vennerne samt til sports- og fritidsaktiviteter.

  • Kom ud i bølgen blå og få frisk luft
  • Børnenes foretrukne transportmiddel
  • Vælg imellem pige- og drengecykler – eller løbecykler til de mindste

 

Hvad end det er en pigecykel eller en drengecykel, finder du den i vores brede udvalg her på siden. Der er forskellige størrelser og modeller at vælge imellem. Du kan vælge børnecykler med støttehjul, og vi forhandler desuden løbecykler til de mindste.

 

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Det er essentielt, at den cykel, du køber til dit barn, passer i størrelsen. Vælger du fx en cykel, der er for stor, kan den være svær for barnet at styre, og risikoen for at vælte herpå bliver større. Den rigtige størrelse er med andre ord vigtig for, at barnet føler sig tilpas på cyklen – ligesom chancen bliver langt større for, at dit barn rent faktisk får brugt cyklen.

Børn er forskellige – og det til trods for, at de måske har den samme højde og alder. Det kan derfor være svært at opstille helt præcise tal for, hvilken størrelse cykel du skal vælge til dit barn. Der findes dog alligevel en række guidelines til cykelstørrelsen, som du kan gå efter, for at finde den cykel, der passer dit barn bedst.

 

Vælg en løbecykel til de mindste

Hvis dit barn endnu ikke er helt gammel nok til selv at cykle, kan du alternativt vælge en løbecykel. En løbecykel er en cykel uden pedaler, der kommer fremad ved at barnet selv skubber med benene. Denne cykeltype er en god måde at introducere barnet for det at cykle, da den træner barnets motorik og balance. Løbecyklen kan bruges af børn helt ned til 1,5 års alderen.

 

Børnecykler til leg, aktivitet og transport

Cykling er en skøn aktivitet for både små og store børn. Det træner balance og koordination, det giver rig mulighed for forskellige lege og endelig er der rig mulighed for at få bevæget sig i den friske luft. Mange børn har desuden brug for en robust børnecykel til turen til skole, legekammerater og fritidsaktiviteter. Uanset hvad cyklen skal bruges til, finder du den helt rigtige i Bilkas udvalg af gode børnecykler til rimelige priser.

 

Bestil en børnecykel på Bilka.dk

Find børnecykler til både piger og drenge her på Bilka.dk, hvor du kan bestille en cykel hjem allerede i dag. Hvis du mangler vejledning og gode råd – fx hvilket stel, du skal vælge, hvordan du monterer et støtteben på dit barns cykel eller udskifter en defekt cykelkæde – kan du blive meget klogere i vores samling af cykelguides til både børne-, dame- og herrecykler i linket. Mangler du en smart ringeklokke, cykelhjelm til børnene eller reflekser så børnene bliver set i trafikken, så finder du også cykeludstyr til børn her på Bilka.dk.

Skal du også have en ny cykel? Find en cykel – uanset om det er en citybike, en shopper, en mountainbike eller en helt tredje, du er på udkig efter – lige her, hvor du finder både damecykler og herrecykler.