Bideringe og -legetøj

Er du på udkig efter en sød og praktisk bidering til din baby, som lige nu bare slet ikke har det sjovt med kløende og smertende gummer? Så kig dig om i vores store sortiment af bideringe og bidelegetøj. Der er noget til alle.

En sjov og praktisk bidering til lindring ved tandfrembrud

Som forælder til et barn, som snart får sin første tand, er det naturligvis en stor begivenhed. For den lille kan tandfrembrud dog være forbundet med røde, hævede gummer som klør og gør ondt. Det kan være rigtigt trælst og gøre barnet irritabelt, træt og meget ked af det. Det er derfor en rigtig god idé at have nogle praktiske bideringe ved hånden, når den lille skal trøstes. Vi har et bredt udvalg, som passer til de fleste småbørn.

  • Fås i mange forskellige udformninger, materialer, farver og størrelser
  • Passer til små babyhænder, så den lille selv kan håndtere den
  • Beroliger, men stimulerer også f.eks. barnets syn og motorik

Når tænderne bryder frem, kan der være flere symptomer. Udover irriterede gummer og masser af savl, bider den lille typisk i alt – og alle – han/hun kommer i nærheden af. Du bør derfor sikre dig et lille sortiment af behagelige bideringe, som passer til de små babyfingre.

Vi opdaterer løbende med nyheder fra førende producenter, og du er derfor altid garanteret kvalitetsprodukter i materialer, der er CE-godkendt til formålet.

 

Hvad skal jeg vælge?

Er det dit første barn, og er du i tvivl om, hvilken bidering du skal vælge? Bideringe har det samme primære formål, uanset hvilken model du bestemmer dig for – de skal dæmpe ubehaget ved tandfrembrud. Det er deres praktisk-funktionelle funktion. Derfor har mange bideringe en nupret og ujævn overflade, som er dejlig at gnide mod gummerne.

Et flot og farverigt design med flotte figurer gør ofte den lille endnu mere interesseret i at række ud efter og gumle på ringen. Er den spændende at kigge på og røre ved, kan den også anvendes sammen med andet legetøj, når den lille ikke føler ubehag.

En del af vores bideringe er fyldt med steriliseret vand. De lægges i køleskabet et par timer før brug for optimal lindrende effekt. Det skal understreges, at de ALDRIG må lægges i fryseren.

Uanset hvilken bidering du vælger, kan smerter og ubehag ikke undgås helt. De kan dog reduceres væsentligt.

 

Køb din nye bidering til din baby på Bilka.dk

Når du har kigget dig godt omkring i shoppen og fundet frem til den helt rigtige bidering, er den nem at bestille. Det gør du nemlig online på Bilka.dk. Vi sørger så for at leverer den hjem til dig på din adresse.