Find et bredt sortiment af gardiner på Bilka.dk
Find et bredt sortiment af gardiner på Bilka.dk

Gardiner

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af gardiner og persienner, så du nemt kan finde netop den type, der passer ind i din boligindretning, til dine behov og til dine vinduer.

Gardiner i specialmål

Hvis gardiner i standardmål ikke passer til dine vinduer, kan du nu også få lavet dine gardiner, så de passer perfekt hjemme hos dig. I samarbejde med DEBEL tilbyder vi nemlig gardiner og persienner i specialmål til skarpe priser.

Se videoen hvor Jacob og Githa fortæller om deres oplevelse med gardinbussen og DEBELs professionelle rådgivning og opmåling af gardiner. Bestil gardinbussen her.

Gardiner - Høj kvalitet til skarpe priser

Vi tilbyder et stort udvalg af gardiner og persienner, så du kan finde netop det gardin, som passer til din bolig. Bliv klogere på hvilken gardintype, der passer til netop dine behov eller bestil Gardinbussen og bliv guidet igennem dit køb og få skræddersyet dine gardiner efter specifikke mål.
 

Rulle-, folde- eller lamelgardiner?

Gardiner fås i alle mulige størrelser, farver og udformninger, og det er kun dig, der kan vælge hvad det rigtige er til dit hjem. Hvis det handler om at få et rum helt mørkt, er det vigtigt at få gardiner med mørklægning. De mest udbredte med denne funktion er det klassiske rullegardin. Vi har dog også plissé- og lamelgardiner med mørklægning.

En anden overvejelse kan være, hvor nemt det er at åbne vinduet med det valgte type gardin. Skal dine vinduer åbnes ind af, er der vigtig at få et gardin, der er monteret på selv vinduet, så gardinet ikke ødelægges, når vinduet åbnes. Skal dit vindue der i mod åbnes ud af, kan det være rart at gardinet er monteret i din vindueskarm.

Uanset hvilke gardiner du vælger, er du sikker på at få høj kvalitet til skarpe priser. Du har også mulighed for, at bestille dine gardiner i specialmål, for at sikre dig, at de kommer til at passe perfekt ind i dit hjem. Derudover kan du under de enkelte gardiner, læse mere om hvilke mål de kan fås i og gardinets egenskaber, f.eks. om det kan mørkelægge.
 

Nyt gardin - gør det selv eller montering?

Når du har modtaget dit nye gardin, finder du en vejledning til montering og afkortning i emballagen, så du kan komme godt i gang. 
 

Rådgivning og opmåling med Gardinbussen

Vi har også mulighed for at tilbyde Gardinbussen, som kommer hjem til dig og hjælper dig med opmåling, viser prøver og hjælper dig til at finde den bedste løsning til netop dit hjem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til gardiner