Gabbys Dukkehus

Fra den originale Netflix-serie, produceret af DreamWorks Animation, tager Gabbys Dukkehus førskolebørn i hånden og fører dem fra rum til rum gennem det fantastiske dukkehus med dejlige miniverdener og uimodståelig katte-figurer. Tag Gabbys Dukkehus med ind i virkeligheden ved hjælp af spændende dukker, legesæt, plysdyr og meget mere.

Tag på endeløst eventyr med Gabys Dukkehus

Leg i din egen dukkehusverden med Gabbys Kat-tastiske Dukkehus og medbring dine yndlingsfigurer fra det magiske univers. Pandy Pote, Havkat, Muffins, Alfekat, Coolkat, Æskebarn, Pudekat og alle de andre er klar på leg.

Hvad med en afslappende spadag med Havkat, en tur i Muffins køkken eller en hyggelig aften med Pudekat og hans killing-bamse på sengen til en kattelur under sovemasken?

I dukkehuset kan du, ligesom i serien, smide en levering i tårnet og trykke på knappen for at hente den - pak den ud for at finde et overraskelsestilbehør indeni. Åbn dukkehuset og tryk på knappen på forsiden for at høre dine yndlingssange, lyde og sætninger fra serien.

Med så mange rum og overraskelser kan du bruge din fantasi og gå på endeløse eventyr med Gabby og hendes bedste ven, Pandy Pote. Slap af i musikrummets farverige sofa, og åbn døren på træet for at afsløre en gæst. Sulten? Vend bordet i køkkenet for at forvandle det fra morgenmad til aftensmad. Tag en tur i elevatoren og skub den op for at komme til hver etage. Hjælp Gabby med at vaske sine hænder ved håndvasken på badeværelset eller find en farverig overraskelse på toilettet; lad Pandy Pote hvile sig i legeteltet i soveværelset; vær kreativ på staffeliet i krea-rummet og hav det sjovt med legerummets rutsjebane. Når du når øverste etage, kan du åbne taget og lege videre på loftet.