Legetøj til børn
Legetøj til børn

Leg

Invitér børnene med ind i det store univers af legetøj af enhver art og til enhver smag! Legetøj til børn findes i et sortiment, der både henvender sig til små børn, som sætter pris på rolleleg, og til de større børn, der gerne vil udfordres både motorisk og kreativt.

Se alle produkter

Køb legetøj efter alder

Populære legetøjsmærker

Bliv helt klar til skolestart 2024

Find alt skoleudstyret her

Udklædning til børn

Vi har et stort udvalg af kostumer og udklædning til børn til specielle anledninger såsom fastelavn. Her på siden kan du hurtigt finde den perfekte børneudklædning til altid gode priser.

Inspiration til børneværelset

På Bilka.dk finder du alt, du skal bruge til at indrette et trygt børneværelse, der opfordrer til leg, kreativitet og sjov. Se vores udvalg af f.eks. børnesenge, madrasser, opbevaring og meget mere. 

Køb sikkert legetøj hos Bilka

Bilka er en del af brancheorganisation LEG.

Som medlemmer står vi blandt andet inde for:

  • Børns sikkerhed kommer i første række, og der skal udvises rettidig omhu med hensyn til sikkerheden
  • Alt legetøj skal overholde alle relevant lovgivning og standarder
  • Etiske standarder gælder for fabrikker, der anvendes til fremstilling af legetøj
  • Markedsføring af legetøj skal være lovlig, anstændig, ærlig og sandfærdig

 

Legetøj til børn i alle aldre

Når vi skriver legetøj til alle aldre, så er det fordi, det netop er hvad du finder. Udvalget af legetøj online på Bilka.dk henvender sig både til babyer, børn og børn i samvær med voksne. Vi har legetøj til barnet, der endnu ikke kan gå og til barnet, der er blevet så stort, at det kræver konstante udfordringer - og sidst men ikke mindst legetøj, der måske kræver en voksen på sidelinjen.

  • Find legetøj til både små og store børn

  • Nyd hyggelige stunder med hele familien

  • Giv børnene sjove udfordringer gennem leg

Der er både fokus på leg inden døre og uden døre, hvorfor du nemt kan finde nyt legetøj året rundt. Hvad med et sjovt familiespil til hyggelige aftenstunder og dage, hvor vejret sætter en stopper for aktiviteterne ude? Eller klassiske musikinstrumenter til at sætte gang i festen? Du finder det og meget mere på Bilka.dk.
 

Børnenes leg i haven

Livet i haven er for de fleste ensbetydende med fritid og fornøjelser, og når vejret er godt, vil børnene som oftest gerne ud og lege i naturen. Også her er der mulighed for at købe legetøj til både store og små børn, som indbyder til masser af timer med gode grin. Fyld skuret med forskellige slags udendørsspil, som børnene selv kan finde frem og lege med eller nyde i samvær med hele familien. Aktiviteter i det grønne tærer godt på energien og giver røde kinder - hvilket netop er ideen med en god leg. Se det store udvalg af udendørs leg her på siden, og skab dejlige minder med de familiens yngste medlemmer.
 

Se det brede udvalg på Bilka.dk

Hos os finder du mange kendte mærker såsom Disney, LEGO og Fisherprice til de helt små. Iblandt disse mærker og mange flere kan du online bestille alt, hvad et lege-hjerte måtte begære – det er både nemt og bekvemt. Vi sørger tilmed for, at din bestilling leveres til døren, hvis det er ønsket. Så hvad end du er ude efter lidt nyt til børneværelserne, sandkassen eller måske en fødselsdagsgave, finder du det her.