Rødvin hos Bilka
Rødvin hos Bilka

Vin

Er du til rødvin, hvidvin eller bobler? Her på siden finder du Danmarks største vinsortiment. Vi opdaterer løbende sortimentet, så du altid kan finde lige det, som du søger efter til en aften i godt selskab.

Se alle produkter
Shop efter vinområde

Bilkas store vinguide

Vi har samlet en række guides til dig, der gerne vil dykke ned i vinens fantastiske verden. Du kan bl.a. finde guides om dekantering, tannin, prop og meget mere. Du kan også læse mere om rødvin, hvidvin og mousserende vin.

Robert Parker

Robert Parker er stifteren af The Wine Advocate og muligvis verdens mest magtfulde vinjournalist. I denne guide kan du læse mere om ham og hans populære 100 points system.

Køb vin online på Bilka.dk

Velkommen til dit hypermarked, hvor du finder Danmarks største vinsortiment. Her på siden har du mulighed for at gå på opdagelse i vinens forunderlige verden, hvor du på nem og overskuelig vis kan finde lige præcis det, dit vinhjerte begærer.

Hvad end du mangler en kraftig og intens rødvin til middagsselskabet, en let og frisk hvidvin til sommeraftenen på altanen, eller har en særlig anledning der skal fejres med den bedste champagne, kan du her på siden få opfyldt ethvert vinbehov, du måtte have.

Vi mener, at det skal være nemt og overskueligt at købe vin online. Derfor kan du på alle siderne læse mere om de enkelte vines smagsnuancer og få gode tips til hvilken slags mad, vinen passer godt til. På den måde bliver det let som en leg at finde lige præcis den vin, du står og mangler.  

Vil du eller dine nærmeste betegne dig som lidt af en connaisseur inden for vinens verden? Så er Bilka.dk også siden for dig. Her kan du for eksempel gå på opdagelse i alle de forskellige druesorter, så du kan lære endnu mere om din yndlingsdrue eller måske blive klogere på en drue, du aldrig har hørt om før. Hvis du derimod har en forkærlighed for italiensk eller fransk vin, har du på Bilka.dk også mulighed for at shoppe efter vinland eller vinområde. Måske du endda vil få øjnene op for et hidtil ubemærket vinområde, som producerer din nye yndlingsvin?

 

Dyk ned i vinens fantastiske verden

Udover et fantastisk udvalg af vin fra hele verden finder du på Bilka.dk også en lang række guides, hvor du kan få svar på alle dine vinrelaterede spørgsmål. Udforsk Bilkas Store Vinguide hvor du blandt andet kan få tips og tricks til, hvordan du finder den rigtige vin, og hvordan den bedst serveres for dine gæster. Her kan du også lære meget mere om forskellige typer vin samt hvad tannin, dekantering og terroir egentlig er for noget.

Kan du slet ikke få nok af vin? Så kan du få masser af inspiration og gode råd til dit valg af vin her på Bilka.dk. Find nogle af markedets bedste tilbud på vin og køb din vin online i dag. Vi har alt, du har brug for lige her i dit hypermarked.