Vin

Er du til rødvin, hvidvin eller bobler? Her på siden finder du Danmarks største vinsortiment. Vi opdaterer løbende sortimentet, så du altid kan finde lige det, som du søger efter til en aften i godt selskab.

Se alle produkter

Vintyper

Shop efter vinland
Shop efter vinområde

Guides til røde druer

Guides til hvide druer

BILKA WINECLUB

I Bilka WineClub tilbyder vi alle vinentusiaster unikke medlemstilbud, fordele og inspiration, som gør det nemmere at navigere i vinens verden.

Tips og anbefalinger

Som medlem af Bilka WineClub får du masser af gode tips og anbefalinger gennem en række videoer fra vinelsker Mikkel Nielsen – direkte i din indbakke.

Køb vin online

Det skal være nemt og overskueligt at købe vin online. På hver enkel vin kan du fx se, om vinens smagsnuance f.eks. er blød og frugtagtig eller kraftig og krydret. Du kan desuden se hvilken slags mad vinen passer godt til.

For dig der allerede ved lidt om, hvilke vine der passer til hvad, er der også oplysninger om, hvilket land og distrikt vinen kommer fra, hvilke druer der er brugt samt, hvor længe vinen er lagret.

Du finder også funktionelle køkkenredskaber i stilrent design fra fx. Steel Function på Bilka.dk - her har vi samlet al mulige køkkenredskaber til vin og spiritus online.

Køb vin og spiritus online på Bilka.dk, og find nogle af markedets bedste online tilbud på vin og spiritus - vi leverer dine varer direkte til dit hoveddør.