Alkoholfri vin

Er du til en god vin, men du vil helst gerne slippe for alkoholen? Så er en alkoholfri vin for dig. På Bilka.dk finder du en flot samling af alkoholfrie vine til enhver anledning og smag. Opdag både alkoholfrie rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine lige herunder.

Find en god alkoholfri vin på Bilka.dk

Alkoholfri vin er efterhånden blevet en del mere fremtrædende blandt de mange vinproducenter verden over. Det betyder også, at du har endnu bedre chancer for at finde en god alkoholfri vin, der falder i din smag. Er du vild med en fyldig rødvin? En let og elegant hvidvin? Eller måske en halvtør mousserende vin? De store smagsoplevelser går ingen vegne, selvom alkoholen er trykket ud af vinen. 

På Bilka.dk har vi sikkert også en alkoholfri vin for dig. Uanset om du ynder at nyde et enkelt glas for sig selv eller leder efter en passende vin uden alkohol til maden, finder du det højst sandsynligt her på siden. Du kan vælge blandt flere skønne alkoholfrie vine fra førende vinlande - blandt andet Italien, Frankrig og Tyskland. 

 

Er alkoholfri vin helt uden alkohol? 

Svaret på dette spørgsmål er ved første tanke nok indlysende for langt de fleste. Men forvirrende nok er alkoholfri vin ikke altid helt uden alkohol. Det skyldes nemlig, at i Danmark betegnes alkoholfri vin - såvel som alkoholfri øl med mere - som de udgaver, der har en alkoholprocent på højst 0,5 %. Vil du derfor være helt sikker på, at vinen er helt uden alkohol, bør du tjekke efter, om flasken har et indhold på 0,0 % alkohol. 

 

Kend din alkoholfrie vin 

Har du blot en lille smule kendskab til vine, ved du nok godt, at der kan være stor forskel på smagsoplevelserne, samt hvilke retter og anledninger de forskellige vine går godt til. I sidste ende handler det dog om, hvilke smagspræferencer du har. Vil du dog gerne vide lidt mere om de forskellige vine, kan du dykke ned i Bilkas store vinguide. Så kan det måske blive lidt nemmere for dig at navigere i den store verden af vine - også de alkoholfrie udgaver.