Tysk vin

Tysk vin har helt sikkert noget at byde på. Du kan blandt andet prøve den velkendte Riesling hvidvin eller en lækker tysk rødvin. Hos Bilka.dk kan du blive fristet af en masse smagfuld vin fra Tyskland. Dyk straks ned i vores udvalg af tysk vin.

Opdag en verden af lækker vin fra Tyskland

Tyskland kan levere meget mere end øl og pølser. Du kan også få en rigtig god vin fra Tyskland. De tyske vinproducenter forstår sig på at lave en velsmagende vin i høj kvalitet. Har du oftest undgået at kigge i retning af Tyskland, når det kommer til valg af vin? Måske er det på tide, at du oplever hvad tysk vin har at byde på. På Bilka.dk kan du blandt andet prøve en lækker vin fra Tyskland såsom:

  • Dr. Pauly-Bergweiler
  • Ihringer
  • Black Tower

Tyskland har også sine egne særprægede vinområder. Mosel er det ældste vinområde, hvorfra du især kan smage på den lette og tørre Riesling hvidvin, som du sikkert nok mest identificerer tysk vin med. Rheinhessen ved Rhinen er det største tyske vinområde, hvor du også kan skænke op for en hel del kvalitetsvin. Der er godt potentiale for, at du kan finde en delikat tysk rødvin eller hvidvin til dit vinglas.

Riesling - En vigtig tysk vin

Har du sagt tysk hvidvin, har du også sagt Riesling. Du er sikkert allerede mere end bekendt med den generelt søde smag. Du kan også drikke Riesling vine, der er har forskellige tørhedsgrader og sødmeniveauer. Du vil opleve en let og elegant hvidvin, der tit bliver nydt ung, hvor den har en frisk frugtig aroma.

Er du mere til tysk rødvin? Det har vi også. Tyskland har også sin egen version af den mørke og tørre Pinot Noir. Her vil du opleve, at de kalder det for Spätburgunder. De tyske vinbønder er så sandelig rigeligt bekendte med Pinot Noir. Vidste du for eksempel, at Tyskland er den tredjestørste leverandør af Pinot Noir i verden? Du har dermed gode chancer for at vælge en tysk rødvin til maden. Find det her på Bilka.dk.