Argentinsk vin

Mangler du en god flaske vin til hverdagen? Så kan argentinsk vin være et godt valg til dig. På Bilka.dk kan du finde populære argentinske vine, der kan byde på flotte aromaer og farver. Dyk ned vores udvalg af vine fra Argentina og vælg din flaske.

Opdag populær argentinsk vin

Argentina er et ret så stort vinland, når det kommer til stykket. Faktisk er de argentinske vinbønder verdens femte største leverandør. Du har dermed gode chancer for at kunne finde en vin fra Argentina, der tiltaler dig. Uanset om du mangler en dagligdagsvin eller en smagfuld vin til gæsterne, kan du sikkert finde den rette vin fra det sydamerikanske land. Hos Bilka.dk kan du vælge en dejlig argentinsk vin fra velkendte producenter som:

  • Trapiche
  • La Chamiza
  • Salentein

Med Argentinas lange vinhistorie kan du opleve noget af den bedste vin fra Sydamerika. Trapiche har blandt andet dyrket vin helt siden 1883 og har fået flere priser for deres vine. Du kan med andre ord have svært ved at komme uden om Trapiche, når du er på jagt efter en argentinsk vin.

Prøv Malbec - En udbredt argentinsk vin

Nu til dags er argentinsk vin for mange især kendetegnet ved Malbec. Druen har i de senere år haft stigende popularitet blandt vindrikkere, og du vil ofte opleve en ret så fyldig og intens smag. Mendoza er hjemsted for de anerkendte Malbec vine. Regionen er et af de vigtigste vinområder i Argentina sammen med San Juan og La Rioja. 

Ved foden af Andesbjergene i Mendoza befinder de højtliggende vinområder Luján de Cuyo og Valle de Uco sig. Herfra kan du opleve nogle af de bedst anmeldte argentinske vine. Udover Malbec kan du få vintyper som Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Pinot Noir

Argentinerne er selv vilde med vin og har faktisk erklæret det for en nationaldrik. Er du også tosset med vin? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har sikkert den rette flaske, som du længes efter. På Bilka.dk kan du opleve et kæmpe udvalg af blandt andet hvid- og rødvine for enhver smag.