Australsk vin

På Bilka.dk kan du fat på en god australsk vin til hverdag og weekend. Skal du bruge en eller flere flasker, eller måske en bag-in-box vin? Den klarer vi. Nedenfor, kan du finde en lækker australsk hvidvin, rødvin eller rosé til en stærk pris.

Smag på populær australsk rødvin og hvidvin

De australske vinproducenter formår gang på gang at levere en god flaske vin, som du sikkert kan lide. Selvom de er nogle af de lidt nyere drenge i klassen, har australske vine formået at sætte deres eget præg på en ordentlig vin. Du har dermed rig mulighed for at blive forkælet med vin fra Australien. Med australsk vin fra Bilka.dk kan du opleve noget af det mere velkendte fra vinverdenen i Australien, såsom:

  • Shiraz druer

  • Bag-in-box vin

  • Wolf Blass vin

Du kender måske bedst til australsk vin fra bag-in-box. Det er nemlig herfra, at boksvin originalt kommer fra. Du kan naturligvis også finde australske bag-in-box vine på Bilka.dk. Wolf Blass er en velkendt producent, som du nok kender bedst for de mere billige vine, der sagtens kan nydes. 

Bliv klogere på australsk vin

Du kan måske genkende navnet Shiraz på nogle vinflasker. Shiraz er navnet på en druetype, som du især kan finde i en australsk rødvin. Druen stammer dog fra Rhône i Frankrig, hvor du nok vil opdage, at de kalder den Syrah. Smager du på et glas australsk rødvin af denne type, vil du oftest opleve en mørk og ret fyldig rødvin. 

Smagen kan dog variere, alt efter hvor i Australien vinen bliver produceret. Vælger du australsk rødvin fra Barossa Valley i det sydlige Australien, får du en intens og fyldig smagsoplevelse. Med vin fra mere kølige områder kan du få en mere krydret aroma, der måske leder din tanker hen på Syrah druerne fra Frankrig.

På Bilka.dk kan du blive endnu klogere på vinens verden og lære meget mere om blandt andet australsk hvidvin og rødvin. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg i dag.