Sydafrikansk vin

På Bilka.dk kan du prøve sydafrikansk vin lavet på de populære druetyper Shiraz, Merlot og Chardonnay. Du kan også smage på Sydafrikas egen Pinotage drue. Du har med andre ord flere udsøgte sydafrikanske smagsoplevelser, som ligger og venter på dig. Find din foretrukne vin fra Sydafrika herunder.

En kort historie om sydafrikansk vin

Selvom Sydafrikas vinhistorie går langt tilbage, har det i de seneste årtier først for alvor fået plads i vindrikkernes indkøbskurv. I 80’erne var det nærmest umuligt at få fat i en sydafrikansk vin, da mange andre lande boykottede Sydafrika og sætte en stopper for eksporten. Men nu stråler det sydafrikanske vinland, og du kan derfor finde en masse dejlig vin fra Sydafrika - også her på Bilka.dk. 

Du kan blandt andet opleve sydafrikansk vin fra producenter som:

  • Drostdy-Hof

  • Nederburg

  • Stellenhof

Som nævnt har Sydafrika en lang vinhistorie. Siden 1804 har du blandt andet kunne nyde vin fra Drostdy-Hof. Du kan blive budt på et interessant udvalg af vin fra Sydafrika. Af populære rødvinstyper Cabernet Sauvignon, Shiraz og Pinotage, men de bedste hvidvine er lavet af Chardonnay, Sauvignon Blanc og Chenin Blanc. På Bilka.dk har du også mulighed for at få bag-in-box med sydafrikansk vin, så du er godt rustet til aftenen.

Lær mere om vin fra Sydafrika

Når du smager på sydafrikansk vin, har du også mulighed for at prøve landets helt egen nationale druetype. Den bliver kaldt Pinotage, og er en fremstillet krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault. Smagen på den mørke drue, der bruges til rødvin, afhænger af producentens færdigheder. De gode vine har oftest en ret mørk og frugtig smag, som du kan drikke både nu eller gemme til senere.

Vil du gerne vide endnu mere om gode druer og vine? Så læs mere her på Bilka.dk og hold dig opdateret på det seneste nye i vinens verden. Her finder du mange gode muligheder for at forkæle dine smagsløg - og så til stærke priser. Vi er dit online vinmarked.