Ribera del Duero vin

Opdag Ribera del Duero vine her på Bilka.dk. Her på siden kan du trække korkproppen op og nyde delikate vine fra en af de mest prestigefyldte vinregioner i Spanien. Se vores udvalg herunder og prøv en smagfuld spansk rødvin fra Ribera del Duero.

Derfor er Ribera del Duero dit vinglas værdigt

Ribera del Duero vin udspringer fra regionen Castilla y León i den nordvestlige del af Spanien. Fra dette område kan du få nogle af de mest eftertragtede spanske vine, hvoraf flere har opnået kultstatus blandt mange vinentusiaster. Dette betyder også at du hurtigt kan støde på priser, der hastigt bevæger sig opad. Hos Bilka.dk har vi samlet et udvalg til dig, der er til at tale med rent prismæssigt.

Ribera del Duero er en oplevelse værd, hvis dine smagsløg hunger efter:

  • Spansk rødvin i høj kvalitet
  • Rødvin med lavt syreindhold
  • Komplekse aromaer af mørk frugt

Du kan næsten udelukkende få rødvin fra Ribera del Duero. Her har vinproducenterne stor succes med den blå Tempranillo drue, der giver en mørk og fyldig rødvin med dæmpet smag af tanniner. Nogle af de mest berømte Ribera del Duero vine er lavet på 100 % Tempranillo. Du vil dog oftest støde på et mix, hvor franske druer som Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Grenache leverer en gæsteoptræden. 

Sådan kan du nyde Ribera del Duero vin

Leder du efter en lækker madvin, byder vin fra Ribera del Duero på flotte muligheder. Vælger du en rødvin af Tempranillo, har du et stort spillerum, når det kommer til oplagte retter. Du kan for eksempel drikke den som en flot partner til lokale favoritter som taps, svinekød, steaks og chorizo. 

Står den på italiensk aften i dit køkken, kan du også nyde vinen til blandt andet pizza og lasagne, hvor tomater spiller en vigtig rolle. Du har dermed mange gode chancer for at gå efter en Ribera del Duero vin. Leder du efter yderligere inspiration til at vælge gode madvine? Du kan lære mere om at vælge de rette vine til maden i vores guide til at vælge den rigtige rødvin.