Hvidvin

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af smagfulde hvidvine. Hvad med f.eks. en dejlig Chardonney eller en god kold Riesling til en varm sommeraften? Se det spændende udvalg her på siden.

Bilkas store vinguide

Ønsker du at blive en ægte connaisseur til næste fest? På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil dykke ned i vinens fantastiske verden. Læs mere om bl.a. rødvin. hvidvin, tanniner og meget andet.

Vælg den rigtige hvidvin

Vælg den rigtige hvidvin til dine gæster. Uanset hvilke råvarer du serverer, så findes der en hvidvin der passer perfekt til!

Glas til hvidvin

Giv dine gæster den bedste vin-oplevelse, med glas der passer til vinen. I denne guide fortæller vi om glas til hvidvin og hvorfor det er vigtigt at servere vinen i de korrekte glas.

Hvidvin for enhver smag

Uanset om du vælger mere eller mindre tilfældigt, eller du har en særlig hvidvin, du stort set altid sværger til, kan du finde massevis af gode hvidvine i sortimentet her hos Bilka.dk. Vi forhandler nogle af de bedste hvidvine fra nogle af verdens største vinlande, vinområder og vinproducenter, og du har rig mulighed for at vælge den perfekte vin til den forestående venne-middag eller til andre særlige lejligheder, der kræver, at der kommer en god flaske hvidvin på bordet. I udvalget finder du blandt andet hvidvin fra Frankrig, Italien, Spanien - for blot at nævne nogle få af de lande, som du kan stifte bekendtskab med gennem vores hvidvine her på siden. Her får du tre store fordele ved at vælge hvidvin, når du er på jagt efter god vin til maden:

  • Find en god hvidvin til hvert et måltid
  • Ofte et budgetvenligt valg af vin
  • Få en god smagsoplevelse

Står du og skal holde stor fest eller middagsselskab, eller mangler du blot et par gode flasker hvidvin, som du kan lukke op på en tilfældig hverdagsaften, hvor du gerne vil forkæles lidt ekstra? Vælg imellem mange typer af hvidvin for enhver smag, og bestil gerne lidt forskelligt hjem, hvis du har mod på det, så du også kan lære andre end blot den sædvanlige favorit at kende.

 

Vælg en lækker flaske hvidvin til maden

Et glas hvidvin eller to til maden kan være utroligt delikat, og hvidvin passer til det meste. Vinen findes i utroligt mange afskygninger, og i vores udvalg kan du blandt andet både finde den fyldige og tørre og den friske og halvsøde hvidvin. For ikke at tale om alt derimellem. Dyk selv ned i det spændende sortiment, og lad dig fascinere af de mange muligheder, vi har at tilbyde til dig. Vi er sikre på, at du nok skal finde én eller flere hvidvine, som du vil synes godt om.

 

Køb alverdens gode hvidvine online hos Bilka.dk

Vi vil løbende arbejde med vores sortiment, og vi opfordrer dig derfor til at holde øje med vores nyheder, eller bruge vores guides til valg af for eksempel hvidvin, som kan hjælpe dig med dit køb, når du står i varehuset.

Du finder hvidvin lige fra Frankrig, til Australien og Sydafrika og tilbyder derudover hvidvin i flere forskellige prisniveauer, samt druesorter - vi har et stort udvalg af billige hvidvine, med smagen i højsædet. 

Du finder de bedste hvidvine online hos os, hvor du nemt kan lægge dine favoritter i kurven og bestille dem hjem med det samme. Når du har lagt din bestilling, er det blot om at læne dig tilbage og begynde at glæde dig til alle de gode smagsoplevelser, der venter dig forude.