Bilkas store vinguide

Udforsk vinens verden og lær alt, hvad du skal vide om vin

Bilkas vinguide er din vej til bedre vinoplevelser – uanset om du er mest til rødvin, hvidvin, mousserende vin eller noget helt andet. Vin kan være et uoverskueligt emne, så derfor har vi her på siden samlet en række forskellige vinguides, der gør dig klogere på vinens vidunderlige verden.

Du bl.a. læse om dekantering, iltning og prop i vin. Du kan også læse mere om de forskellige typer af vine, hvordan du serverer dem, og selvfølgelig hvilken vin der egner sig bedst til skaldyr eller oksemørbrad. Find svarene på dine spørgsmål i vores vinguide!

På Bilka.dk kan du blive klogere på bl.a. vinlande, vinområder, druesorter, tannin, dekantering og meget mere. Dyk ned i vores fantastiske vinunivers og bliv en ægte connaisseur.

Guides til rødvin

Vil du gerne byde dine venner på et godt glas rødvin? Vi har samlet en række guides, der hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige rødvin! Her på siden kan du læse mere om rødvin, tanniner, dekantering og hvordan vinen skal serveres.

Guides til hvidvin

Leder du efter den rigtige hvidvin til forretten? På Bilka.dk har vi et bredt sortiment af hvidvine, men det kan være svært at vælge den rette. I disse guides hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige hvidvin.

Guides til rosévin

Rosévinen er sommerens absolutte hit, men kan altså nemt nydes året rundt. Vi har samlet nogle guides om rosévin her på siden, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Guides til mousserende vin

Champagne og andre mousserende vine nydes typisk til fester og feltmåltider. Her på siden kan du læse om mousserende vine og hvordan du vælger de retter bobler eller champagne.

Tips og tricks

Vil du gerne lære mere om vin? På denne side har vi samlet en række forskellige guides, der dykker ned i vinens fantastiske verden. Du kan bl.a. findes vores store drueguide, der informerer dig om både røde og hvide druer. Du kan også læse om servering af vin og meget andet.

Sådan vælger du en god portvin

Portvin er blevet mere populært gennem årene. Portvin kan drikkes til forretten, hovedretten eller desserten, så der er rig mulighed for at servere et lille glas. I denne guide hjælper vi dig med at finde en god portvin til din anledning.

Vin

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af vin. Du kan finde alt fra krydrede rødvine, til friske hvidvine og lækre bobler. Dyk ned i vores fantastiske vin-univers og find den vin du står og mangler.