Fransk vin

Det franske land kan være ret så vidunderligt, og det samme kan du sige om de franske vine. Her på siden kan du opdage skønne rød-, hvid og rosévine fra Frankrig. Du kan shoppe udsøgte vine til en god pris fra de velkendte franske vinregioner.

Opdag en verden af fransk vin på Bilka.dk

De fleste franskmænd har et specielt forhold til vine, og derfor går de franske vinbønder især meget op i at skabe en helt speciel smagsoplevelse. Hos Bilka.dk kan du finde en lang række lette eller intense vine fra de franske vinmarker. Du kan blandt andet vælge en vin fra berømte regioner som:

Fransk vin er både populært blandt erfarne vinkendere og almene vindrikkere. Der er noget for enhver smag. Du har gode chancer for at finde en vin, som du kan nyde til din mad eller som aperitif. Fra nord til syd kan du opleve et varieret vinkort med unikke vine, hvor hver regions gunstige forhold skaber mange flotte resultater.

En hurtig guide til typer af  franske vine

Den franske vinverden er stor, og for nogen måske en uoverskuelig verden. Derfor kan du sikkert have svært ved at finde rundt i alle de forskellige typer og finde frem til den rigtige franske vin for dig. På Bilka.dk kan du finde hjælp til at få overblik. Vi giver dig nogle af de mere velkendte valg af franske vine, som du kan overveje.

Merlot er en ret så udbredt mørk og fyldig rødvinstype, der kan ses på bordet i mange danske hjem. Med Pinot Noir får du en smule lettere smag. Begge vine kan du drikke til det meste mad. Nævneværdige franske hvidvinstyper er blandt andet Sauvignon Blanc og Chardonnay, der begge er forholdsvis tørre hvidvine. Med Sauvignon Blanc får du en tør drue med en let fyldig smag, mens Chardonnay er mere medium fyldig.