Bag in box

Hvad end du er til tør, kraftig, fyldig eller blød vin, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af fantastiske rød-, hvid- og rosévine på karton til lave priser. En bag in box vin gør det nemt at have god vin med sig overalt, og du skal ikke bekymre dig om en proptrækker eller karaffel. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige vine fra både Europa og resten af verden.

Bag in box vin er den rette mængde

Med bag in box vin kan du tappe et enkelt glas og lade resten af vinen holde sig frisk til næste gang, du får lyst til et glas. Du behøver ikke åbne en hel flaske, hver gang du har lyst til et enkelt glas. Til gæstemiddagen kan du tappe vinen i elegante karafler, og du løber sjældent tør for vin med en bag in box løsning.

  • Du får meget mere for pengene
  • Besværet med flasker er fortid
  • Ingen ubrugelige vinsjatter tilovers

Bag in box er en billig løsning, når det kommer til vin. Du skal nemlig ikke betale for dyre glasflasker og håndtering af disse.

Med karton-vin slipper du desuden for at skulle slæbe på flasker, og der er aldrig ubrugelige vinsjatter tilovers, når du vælger en bag in box vin.

 

Hvilken er den bedste bag in box vin?

Du kan få alle tre slags vine som bag in box – rødvin, hvidvin og rosévin. Den bedste bag in box vin er den vin, du normalt foretrækker, blot som praktisk karton-vin. Der er ikke forskel på kvaliteten, og et vinmærke er det samme, uanset om det er på flaske eller i karton.

  • Rødvin i bag in box er nemt at have stående på køkkenbordet. Den praktiske tappehane tillader dig at skænke et glas vin uden at løfte kartonen.
  • Hvidvin kan sagtens opbevares i køleskabet som bag in box. Sæt altid en bag in box vin højt i køleskabet, så du kan få glasset ind under tappehanen.
  • Rosévin er den perfekte velkomstdrink til sommer og forår, og med en bag in box vælger du selv hvor kølig du foretrækker den – lige fra køleskabet eller let kølig fra skyggen.

Vi har Danmarks største vareudvalg fra alle de kendte vinlande og vinområder her på Bilka.dk – så du kan garanteret også finde din favorit.