Alsace vine

Her på siden kan du få fingrene i populære Alsace vine. Smag på sofistikerede vine fra den nordfranske region, der især kan byde dig på anerkendte hvidvine. Udforsk Bilka.dk’s flotte udvalg af Alsace vin, og skænk op for en fornem forkælelse af din gane. 

Derfor bør du overveje Alsace vine

Er du på udkig efter Alsace vin, vil du oftest støde på et bredt udvalg af hvidvine. Det mere tempererede klima i det nordlige Frankrig byder på nogle af de mere populære vine lavet på blandt andet Riesling, Cremant og Gewurztraminer. Sidstnævnte stammer endda oprindeligt fra Alsace området. Med Gewurztraminer vil du tit opleve en rig og fyldig smag, der både kan være til den tørre eller søde side.

Der er flere oplagte grunde til at du bør vælge en Alsace vin, som kan levere en kompleks, men stadig imødekommende smag. Med Alsace vine fra Bilka.dk kan du forvente:

  • Populære Riesling hvidvine
  • Oplagte sommervine
  • Cremant mousserende vin

Vil du vide, hvordan du bedste serverer Alsace vine? En hvidvin fra Alsace bør du servere afkølet, men ikke iskold. Du bør generelt servere vinen med en temperatur på mellem otte og ti grader celsius for den bedste og rigeste smag. Du kan blive endnu klogere på serveringstips med Bilka.dk’s guide til servering af vin.

Opdag Alsace vin og meget mere online

Er du nysgerrig efter at prøve vin fra de andre franske vinregioner? På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af vine fra Frankrig. Hvad med at prøve de verdenskendte Bordeaux-vine? Måske kan du også nyde aromaen fra en god Pinot Noir rødvin fra Bourgogne. Alternativt kan du også opleve noget af det udsøgte vin, som Côtes du Rhône byder på. 

Du har flere muligheder for at tage på en smagsrejse rundt til de velkendte vinområder i Frankrig. Vi har et hav af gode vine for alle, der kan levere en fornem aroma i dit vinglas. Uanset om du er til Alsace vin eller eller andre vinregioner, har vi noget for dig. Tilfredsstil din vintørst på Bilka.dk, og gå på opdagelse i vores online vinmarked.