Udendørs loungesæt

Med et udendørs loungesæt til altanen eller terrassen er komforten i højsædet og hyggen garanteret. Køb et hyggeligt loungesæt til haven her på siden. 

Behageligt udendørs loungesæt

Ikke alle havemøbler er lige behagelige at sidde i, men det er netop her loungemøbler kan noget helt særligt. Lounge-stilen handler om nydelse, afslapning og komfort og indbyder til timevis af hygge med venner og familie. 
 

Stort udvalg af vedligeholdelsesfrie loungesæt

Loungemøbler er komfortable havemøbler, der gør det muligt at tage komforten fra dagligstuen med ud i haven. På den måde kan du let forlænge din sommeraften i de behagelige møbler, hvor hele familien kan samles om aftenkaffen eller et spil. Brug loungesættet som et sted til drinks og sommerfester, eftermiddags- eller aftenkaffen eller bare til ren afslapning, når tiden og muligheden byder sig.

  • Vejrbestandige materialer til en god pris
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Indbyder til hyggelige stunder udendørs – i haven og på terrassen

 

Loungesættene kommer i forskellige udformninger, og det gælder både sæt med stole, sofaer og begge dele. Der er desuden flere materialer at vælge imellem – herunder det vejrbestandige non-wood og stål.

 

Vælg det rigtige loungesæt

Hvilket slags sæt, du skal vælge, er i høj grad et spørgsmål om smag og behag – ligesom det afhænger af, hvilke behov du har, og hvordan du ønsker at bruge loungesættet.

Du kan først og fremmest vælge sættet efter, hvor mange mennesker I er, der skal bruge det. Særligt rummeligt er et sofasæt, der som udgangspunkt består af en sofa og et sofabord. Du kan her vælge en hjørnesofa, der er en god måde at udnytte et hjørne på altanen på. Hvis pladsen er for sparsom til en stor sofa, kan du alternativt vælge et loungesæt med en eller flere lænestole. Dette sæt giver tilmed en stor fleksibilitet i forhold til placering, da du kan sætte det, som du ønsker.

 

Vedligeholdelsesfri loungesæt

Da loungemøblerne står ude i store dele af året, er kravene unægtelig højere, end de er til almindelige møbler til dagligstuen. Kravene er de samme, som var det havemøbler – og hvad materialet angår, skal du derfor tænke i de samme baner.

Samtlige af de modeller, du finder på siden er fremstillet i non-wood – også kaldet polyrattan – et kunstmateriale, der er fremstillet af plastfibre. Kendetegnende for dette materiale er, at det ligner træ til forveksling, men med egenskaberne fra plastik. Det betyder blandt andet, at non-wood ikke kræver behandling, og dermed ikke har så stor en vedligeholdelsesbyrde, som almindeligt træ har. Non-wood er desuden et yderst robust materiale, der er vejrbestandigt og derfor kan opbevares udendørs året rundt, ligesom møbler i dette materiale også er lette at rengøre med vand og sæbe.

Hvis du gerne bare vil nyde dine sommerdage i behagelige loungemøbler uden at skulle tænke på vedligeholdelse, så er et loungesæt fremstillet i plast eller polyrattan, det helt perfekte valg. Havemøblerne behøver blot blive tørret af med en fugtig klud, når de er blevet støvede eller snavsede. Dermed får du meget mere tid til at slappe af med fødderne oppe i dit nye loungesæt.

Se også udvalget af:

Bestil et loungesæt på Bilka.dk

Find et hyggeligt loungesæt til haven her på Bilka.dk, og bestil det hjem online i dag. Hvis det i stedet er almindelige havemøbler og havemøbelsæt, du er på udkig efter, finder du det også i vores store udvalg. Her kan du vælge imellem mange forskellige typer, modeller og materialer– herunder teak og non-wood.