Teak havemøbler

Teak er en elegant og moderne træsort, der er ideel til havemøbler. I vores udvalg herunder finder du teak havemøbler i mange forskellige design til enhver stil. Køb en terrassevarmer med, og nyd de lange sommeraftener i dine nye havemøbler i teaktræ.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til teak havemøbler

 

Moderne og holdbare teaktræ havemøbler

Teak er en populær træsort, der giver et elegant udtryk til din have eller terrasse. Samtidig er teak ideelt til havemøbler. Nogle af fordelene ved teak træ er, at:

  • Teak er holdbart og kræver ikke efterbehandling.
  • Havemøbler i teak kan opbevares udendørs hele året.
  • Teak er en elegant og moderne træsort.

 

Nyd vejret med teak havemøbler

Teak har et naturligt indhold af olie og kræver ikke oliebehandling. Derfor kræver teak havemøbler minimal vedligeholdelse, så du behøver ikke bekymre dig om, at træet tørrer ud eller slår revner.

Pga. det naturlige indhold af olie, kan du nøjes med at koncentrere dig om at nyde de solrige dage i haven og trygt lade dine teaktræ havemøbler stå ude, når det danske sommervejr byder på regn. Det er nemt og bekvemt!

Teak kan med tiden få en flot sølvgrå patina. Ønsker du at bevare eller genskabe den varme glød i træet efter længere tids brug, anbefaler vi at efterbehandle dine teaktræs havemøbler med ædeltræsrens eller lignende.

 

 

Skab dit eget udtryk med havemøbler i teaktræ

I vores udvalg finder du teaktræ havemøbler i en lange række designs, der passer til enhver have eller terrasse.

Til den mere feminine haveindretning kan du med fordel vælge et sæt med et rundt eller ovalt bord med f.eks. et aluminiumstel, der giver et let og luftigt udtryk.

Hvis du derimod leder efter noget mere robust, kan du med fordel vælge borde og stole i massivt teaktræ for at opnå et solidt udtryk.

En god mellemting kan være et mere kantet look med sort eller naturligt aluminium. De flotte, kantede former giver et populært og moderne udtryk til din terrasse eller have.

Husk også at tilføje hynder til dine teak træs havemøbler for at øge komforten og skabe det helt rette udtryk. Hynderne fås i mange fine farver, så du kan helt sikkert finde nogle, der hjælper dig med at skabe et flot og ensartet look.

Find den rigtige havehynde til havestolen

Skal du købe havehynder til dine nye havemøbler? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke havehynder der passer til dine havestole. Hynderne fås i forskellige farver, så du kan vælge de hynder, der falder i din smag.

Havemøbelsæt teak

Der findes forskellige størrelser af havemøbelsæt i teak. Vælg bl.a. mellem et lille cafésæt til altanen, et mindre havesæt til den lille familie eller et stort sæt til større frokoster og middage i haven med plads til alle.

Skal der i det daglige kun være plads til familien, men nogle gange også til gæster, kan du med fordel vælge et havebord med udtræk og nogle stole, der kan klappes sammen eller stables, så de nemt kan opbevares, når de ikke er i brug.

 

Køb dine havemøbler i teak online på Bilka.dk

Vil du gerne indrette din terrasse eller have med flotte teak havemøbler? Så tjek vores udvalg ud og find de helt rigtige teaktræ havemøbler til dig. Havemøblerne er med til at give et varmt og hyggeligt look til dit uderum.

Bestil dine teak havemøbler online i dag og få dem sendt direkte hjem til dig. Hvis dine teaktræ havemøbler ikke lever op til dine forventninger, og du gerne vil returnere dem, kan du få afhentet større varer hjemme hos dig.