Teak-havemøbler

Teak er en elegant og moderne træsort, der er ideel til havemøbler. I vores udvalg herunder finder du teak havemøbler i mange forskellige design til enhver stil. Køb en terrassevarmer med, og nyd de lange sommeraftener i dit nye møbel.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Moderne og holdbare teaktræ-havemøbler

Teak er en populær træsort, der giver et elegant udtryk til din have eller terrasse. Samtidig er teak ideelt til havemøbler.

  • Teak er holdbart og kræver ikke efterbehandling
  • Havemøbler i teak kan opbevares udendørs hele året
  • Teak er en elegant og moderne træsort

 

Teak har et naturligt indhold af olie og kræver ikke oliebehandling. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at træet tørrer ud eller slår revner. Du kan nøjes med at koncentrere dig om at nyde de solrige dage i haven – og trygt lade dine teaktræ-havemøbler stå ude, når det danske sommervejr byder på regn.

 

Feminint, robust eller lige midt imellem

I vores udvalg finder du teaktræ-havemøbler i en lange række design.

Til den mere feminine haveindretning kan du med fordel vælge et sæt med rundt eller ovalt bord med f.eks. et aluminiumstel, der giver et let og luftigt udtryk.

Hvis du derimod leder efter noget mere robust, kan du med fordel vælge borde og stole i massivt teaktræ.

En god mellemting kan være et mere kantet look med sort eller naturligt aluminium. De flotte, kantede former giver et populært og moderne udtryk til din terrasse eller have.

Teak kan med tiden få en flot sølvgrå patina. Ønsker du at bevare eller genskabe den varme glød i træet efter længere tids brug, anbefaler vi at efterbehandle med ædeltræsrens eller lignende.

 

Havesæt til ethvert behov

Vælg mellem det lille cafésæt til altanen, et mindre havesæt til den lille familie eller et stort sæt til større frokoster og middage i haven. Skal der i det daglige kun være plads til familien, men nogle gange også til gæster, kan du med fordel vælge et havebord med udtræk og nogle stole, der kan klappes sammen og nemt opbevares, når de ikke er i brug.

Bestil dit nye havemøbel i dag, og få 30 dages fuld returret.