Havemøbelsæt til 6 personer

Elsker du også at bruge tid udenfor om sommeren? Så kan du helt sikkert få glæde af et havemøbelsæt til 6 personer. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere forskellige modeller, så du kan få lige netop det sæt, der passer til din personlige smag. 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Nyd mulighederne med et havemøbelsæt til 6 personer 

Har du heller ikke lyst til at skulle gå ind, når der skal serveres mad eller drikke om sommeren? Så er et havemøbelsæt til 6 personer den optimale løsning. Det giver dig nemlig mulighed for at tilbringe lidt ekstra tid på terrassen eller i haven. Med plads til seks personer er der både gode muligheder for den lille familie samt dig, der gerne vil invitere alle vennerne forbi. 

Får du derfor tit lyst til at hive din gasgrill frem og servere smagfuld grillmad for venner og familie? Så er et havemøbelsæt næsten uundværligt. Det giver både behagelige siddepladser samt praktisk bordplads, så der både er plads til al maden samt drikkevarerne. 

Med et havemøbelsæt til 6 personer er der pludselig mange muligheder for at hygge ude i den friske luft. Fra en god snak over en kop kaffe til det helt store måltid – et havemøbelsæt kan klare det hele. Du kan eventuelt vælge at bestille en havestol eller to, hvis du vil være helt sikker på, at alle dine gæster kan få en behagelig siddeplads. 

Find det rette havemøbelsæt til din stil 

Hvis du gerne vil have et gennemgående tema i din have eller på terrassen, så skal dit nye havemøbelsæt til 6 personer selvfølgelig passe ind. Heldigvis har vi på Bilka.dk et bredt udvalg af forskellige sæt, så du blandt andet kan vælge: 

  • Flere forskellige farver som sort, hvid og træ. 
  • Runde og firkantede borde. 
  • Med stole eller bænke. 
  • Havemøbelsæt i materialer såsom træ og metal. 

 

Dermed er det let at finde et sæt på Bilka.dk, der passer til din personlige stil. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find eksempelvis også bløde hynder, du med fordel kan benytte sammen med dit havemøbelsæt.  

Bliver du fristet af op til flere produkter hos os, er der ingen grund til at holde dig tilbage. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du roligt kan shoppe løs på Bilka.dk.